Farklı feromon olduğu için, belki yiyebilir belki sahiplenir. Tamamen kendi kararı. Bir karıncayı alıp yumurtalara sürtün belki feromon bulaşırsa kabul edebilir.Merhaba arkadaşlar,
Camponutus s. kraliçe satın aldım fakat ölü geldi yumurtaları duruyor. Yumurtaların sağlam olup olmadığını bilmiyorum. Kalan yumurtaları başka bir Camponutus s. kraliçesine aktarsam bakar mı ?
Yumurtalar nasıl feromon salgılıyor hocam çok merak ettim?Farklı feromon olduğu için, belki yiyebilir belki sahiplenir. Tamamen kendi kararı. Bir karıncayı alıp yumurtalara sürtün belki feromon bulaşırsa kabul edebilir.
Yumurtalar salgılamıyor, Kraliçenin feromonları yumurtala geçmiştir.Yumurtalar nasıl feromon salgılıyor hocam çok merak ettim?
İlk defa sizden duydum, böyle bir şey yok.Yumurtalar salgılamıyor, Kraliçenin feromonları yumurtala geçmiştir.
Sadece feromon demek doğru olmayabilir, koku da etkilidir. Mesela bir karınca kolonisinden bir işçiyi alırsan ve elinde yeterli bir süre bekletirsen işçiyi koloniye geri koyduğunda işçiyi parçalarına ayıracaklardır.İlk defa sizden duydum, böyle bir şey yok.
Kraliçe belki kabul eder belki etmez yumurtaları, ama feremon olayı yok diye biliyorum, eğer manuel transfer yapar iseniz bunu fark edebilirsiniz. Kraliçe bazen yumurtaları bulamaz.
Afiyet bal şeker olsun kraliçemeArkadaşlar denendi onaylandı kraliçe yumurtaları kabul etmedi hepsini yedi.
Afiyet şeker tohum olsun.Afiyet bal şeker olsun kraliçeme
Hocam benzer durumda bende kaldım modoröterler yinede buradan isim yazmamızı istemiyor reklam olup Dm üzerinden ticaret yapabilir.Dostum kraliçeyi nereden aldıysan sana kusurlu ürün sattıkları için hem satıcıya yaz hemde şikayette bulun.
satıcı ile konuştunuz mu?Hocam benzer durumda bende kaldım modoröterler yinede buradan isim yazmamızı istemiyor reklam olup Dm üzerinden ticaret yapabilir.
Antstore turkey falan canlı gönderim garantisi sağlıyor zaten. Ölü gelirse tekrardan gönderiyorlarDostum kraliçeyi nereden aldıysan sana kusurlu ürün sattıkları için hem satıcıya yaz hemde şikayette bulun.
Benim kendi olayımda karıncam sakat geldi satan kişi kabul etmedi.satıcı ile konuştunuz mu?
Hangi satıcıBenim kendi olayımda karıncam sakat geldi satan kişi kabul etmedi.
Evet para iadesi yapıcağını söyledi iban istedi beklemedeyim ayın 22 sinde iade ediceğini söyledi 2 gündür bekliyozsatıcı ile konuştunuz mu?