Kraliçe yumurtaları yemiş koloni sağlıklı olabilir mi?

KaanDE

Yumurta
Üye
Merhaba ben internetten Messor Structor kraliçesi aldım yumurtalı gönderildi fakat gelirken yumurtalarını yemiş şu anda ortamı yeterli derece ve neme getirdiğim zaman yumurtalar eskisi gibi sağlıklı bir şekilde çıkar mı ve iyi bir koloni yaşatabilir miyim?

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Yumurtaları kargo sırasında yediğinin bir kanıtı olabileceğini sanmıyorum, aldığınız kişinin güvenilirliğini gözden geçirmelisiniz.
Kraliçe yumurtalarını yediği zaman uygun şartlar altında tekrar yumurtlayıp bir koloni kurabilir.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Yumurtaları kargo sırasında yediğinin bir kanıtı olabileceğini sanmıyorum, aldığınız kişinin güvenilirliğini gözden geçirmeniz gerekiyor.
Kraliçe yumurtalarını yediği zaman uygun şartlar altında tekrar yumurtlayıp bir koloni kurabilir.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bir çok kargo yolladım ve hiç bir şekilde yumurta yeme sorunuyla karşılaşmadım. Stressiz ve titreşimsiz bir ortamda 2 hafta bekletin öyleyse

KaanDE

Yumurta
Üye
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bir çok kargo yolladım ve hiç bir şekilde yumurta yeme

sorunuyla karşılaşmadım. Stressiz ve titreşimsiz bir ortamda 2 hafta bekletin öyleyse
Abi aldığım yer bir site bir kişi değil kargo sırasında yeme ihtimalinin olduğunu söylemişlerdi site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama site underground ant world sizce site ile ilgili mi siz daha iyi bilirsiniz yeniyim hobide :)

Son düzenleme:

Alper

Nanitik
Üye
Ben de 100 den fazla kez kargo ile kraliçe karınca yolladım. Hepsi de yumurtalıydı. Ve hiçbirinde yumurta yeme sorunu olmadı. O söylem tamamen hikaye. Bildiğiniz yumurtasız kraliçe yollanmış.

Zafer Murat

Replete
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ben de 100 den fazla kez kargo ile kraliçe karınca yolladım. Hepsi de yumurtalıydı. Ve hiçbirinde yumurta yeme sorunu olmadı. O söylem tamamen hikaye. Bildiğiniz yumurtasız kraliçe yollanmış.
Yumurtalarını yemediğini kraliçe herhalde size kendisi söyledi :D

TSLEGEND

Yumurta
Üye
Merhaba ben internetten Messor Structor kraliçesi aldım yumurtalı gönderildi fakat gelirken yumurtalarını yemiş şu anda ortamı yeterli derece ve neme getirdiğim zaman yumurtalar eskisi gibi sağlıklı bir şekilde çıkar mı ve iyi bir koloni yaşatabilir mi
soyle kraliceler strese girerse yumurtalari yer ve eğer yumurtalari yerse yeni yumurta uretmesi daha zor olacaktır