Kraliçe Yağmuru

Toprak411

Larva
Üye
Bugün her adım başında neredeyse bir tane kraliçe buldum. Hepsinin Lasius türü olduğunu düşünüyorum. Yine de sizden bilgi almak istedim.21295.jpg21297.jpg21301.jpg21302.jpg21306.jpg

21307.jpg

Son düzenleme:

Toprak411

Larva
Üye
Benim bir sorum olacak. 3 tane lasius 3 tane de tetramorium kraliçem var , ama ben İstanbul'dayım yaklaşık bir buçuk hafta İstanbul'da kalıcam . Sonrasında uçakla İzmir'e daha sonrasında ise otobüs ile Aydın'a gidicem . Kraliçeleri nasıl muhafaza edebilirim nasıl saklayabilirim? Veya basınçtan dolayı bir şey olur mu ?

İlyas16

Larva
Üye
Benim bir sorum olacak. 3 tane lasius 3 tane de tetramorium kraliçem var , ama ben İstanbul'dayım yaklaşık bir buçuk hafta İstanbul'da kalıcam . Sonrasında uçakla İzmir'e daha sonrasında ise otobüs ile Aydın'a gidicem . Kraliçeleri nasıl muhafaza edebilirim nasıl saklayabilirim? Veya basınçtan dolayı bir şey olur mu ?
Uçakta bir sorun olur mu bilmem. İstanbul'a tatil için mi gittiniz yoksa yakınlarınız için mi? Yakınlarınız içinse onlara söyleyip kargolatabilirsiniz. Uçakta da iyi bir şekilde muhafaza ederseniz bir sorun yaratmaz bence.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Kraliçeleri bir kutuya koyup, o kutuya da baloncuklu plastik tarzında bir malzeme koyarsanız kraliçelere zarar gelmez ama hava limanından canlı geçirmek sorun olur mu bilmiyorum.

Toprak411

Larva
Üye
Ben kraliçeleri bir şekilde uçağa sokarım ama yukarıda basınçtan dolayı ölürler mi diye tereddüt ediyorum.