Uçakta bir sorun olur mu bilmem. İstanbul'a tatil için mi gittiniz yoksa yakınlarınız için mi? Yakınlarınız içinse onlara söyleyip kargolatabilirsiniz. Uçakta da iyi bir şekilde muhafaza ederseniz bir sorun yaratmaz bence.Benim bir sorum olacak. 3 tane lasius 3 tane de tetramorium kraliçem var , ama ben İstanbul'dayım yaklaşık bir buçuk hafta İstanbul'da kalıcam . Sonrasında uçakla İzmir'e daha sonrasında ise otobüs ile Aydın'a gidicem . Kraliçeleri nasıl muhafaza edebilirim nasıl saklayabilirim? Veya basınçtan dolayı bir şey olur mu ?
Kraliçeleri bir kutuya koyup, o kutuya da baloncuklu plastik tarzında bir malzeme koyarsanız kraliçelere zarar gelmez ama hava limanından canlı geçirmek sorun olur mu bilmiyorum.Benim bir sorum olacak. 3 tane lasius 3 tane de tetramorium kraliçem var , ama ben İstanbul'dayım yaklaşık bir buçuk hafta İstanbul'da kalıcam . Sonrasında uçakla İzmir'e daha sonrasında ise otobüs ile Aydın'a gidicem . Kraliçeleri nasıl muhafaza edebilirim nasıl saklayabilirim? Veya basınçtan dolayı bir şey olur mu ?
Yurt dışından kraliçe geldiğine göre ölmezler.Ben kraliçeleri bir şekilde uçağa sokarım ama yukarıda basınçtan dolayı ölürler mi diye tereddüt ediyorum.
Ülke dışı olmadığı için sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle.Kraliçeleri bir kutuya koyup, o kutuya da baloncuklu plastik tarzında bir malzeme koyarsanız kraliçelere zarar gelmez ama hava limanından canlı geçirmek sorun olur mu bilmiyorum.