Kraliçe uçuşu.

Ozixsi1987

Nanitik
Üye
Mahir Bey teşekkür ederim . Daha sezonu tam açamadık. Havalar ısınsın inşallah buluruz Allah'ın izniyle..

Mahir Bey'in bana önceden sözü vardı. İsmim Ozan ... Bana yazdı mesajı aslında.
Ama sanırım sizin de isminiz Ozan :) ;) Yanlış anlaşılma olmuş konu içerisinde. Hele bir bulalım. İnşallah paylaşırız hep birlikte...

Işık kapanım aracın bagajında benim ile geziyor. Havalar biraz ısınsa kesin bir kaç tür bulacağım. Temmuz gibi Giresun'da olacağım. İnşallah orada da deneyeceğim bakalım şansımıza ne çıkacak.
Evet benimde ismim Ozan karıştırdım. Bana dediğini zannettim.

Mahir-K

Pupa
Üye
Hocam kraliçe mı buldunuz? Tam olarak anlamadım biraz yorgunum da.
Hocam benim Camponotuslardan yana şansım açık, sürekli denk geliyor. En son iki hafta önce oğlumla yürüyüş yaparken iki tane buldum… ama başka türden hiç kraliçe bulamadım o yüzden oğlum için bir Messor ile takas yaptım. Ozan beye bir tane sözüm var

Evet benimde ismim Ozan karıştırdım. Bana dediğini zannettim.
O zaman size de sözüm olsun 🤣

kun15furki

Yumurta
Üye
Ümraniye Tatlısu dayım şuan kanka uçuşlar başlamış prensler uçuşuyor öğlenden sonra bulunur muhtemelen

Ekli dosyalar

• IMG_20250503_123608.jpg
    IMG_20250503_123608.jpg
    87.3 KB · Görüntüleme: 21

Ozixsi1987

Nanitik
Üye
Dün ben aramak için dışarı çıktım. Sadece bir yerde denk geldim uçuşa. Büyük ihtimalle tetramorium uçuşuydu. Alamadım çünkü daha yeni çıkmışlardı yuvanın ağzına. Onun dışında ne messor uçuşuna ne lasius uçuşuna ne de componotus uçuşuna denk geldim. Bizim mahallede componotus yok o yüzden denk gelmemiş olabilirim.

kun15furki

Yumurta
Üye
Dün Çekmeköy doğa parkını aradım bende 2 saat falan hiç bulamadım