*Messor cinsi*Hocam messor türü cins veremeyiz.Tüpler doğru hazırlanmış.İyi hobiler dilerim.
Hocam messor türü cins veremeyiz.Tüpler doğru hazırlanmış.İyi hobiler dilerim.İlk kraliçelerim, tüpleri doğru mu ve yakın çekimlerini aldım, türleri neler? Yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 73907Ekli dosyayı görüntüle 73908Ekli dosyayı görüntüle 73909Ekli dosyayı görüntüle 73910Ekli dosyayı görüntüle 73911Ekli dosyayı görüntüle 73912Ekli dosyayı görüntüle 73915
bende katılıyorum ve tam tür almak için 1-2 işçinin çıkmasını bekleyebilirsiniz ama messorlar hepsi neredeyse aynı beslenme olsun gerekli nem veya sıcaklık gibi temel şeyler aynı olabilir. İyi Hobiler.Hocam messor türü cins veremeyiz.Tüpler doğru hazırlanmış.İyi hobiler dilerim.
*Messor cinsi*Hocam messor türü cins veremeyiz.Tüpler doğru hazırlanmış.İyi hobiler dilerim.
Pardon hocam yanlış yazmışım.😅😅*Messor cinsi*
türü veremeyiz🙂
Banada Messor cinsi gibi geldi,işçiler çıkmadan türünü bilemeyizİlk kraliçelerim, tüpleri doğru mu ve yakın çekimlerini aldım, türleri neler? Yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 73907Ekli dosyayı görüntüle 73908Ekli dosyayı görüntüle 73909Ekli dosyayı görüntüle 73910Ekli dosyayı görüntüle 73911Ekli dosyayı görüntüle 73912Ekli dosyayı görüntüle 73915