Undergroundantworld'ü ben önermem 2 kere karınca aldım ordan birinde Wc Koloni geldi diğerinde de kraliçe diye prenses gönderdiler yumurtlamadan öldü.Eğer varsa antistic (nadiren stok oluyor), Underground antworld bir de karınca sanatı ama karınca sanatı 2-3 hafta içinde kargoya veriyor haberiniz olsun.
Ben oradan kraliçe aldım ve sorunsuz geldi bu yüzden önermek istedim. Sağ olun bilgi için. Ne zaman yaşandı bu olay?Undergroundantworld'ü ben önermem 2 kere karınca aldım ordan birinde Wc Koloni geldi diğerinde de kraliçe diye prenses gönderdiler yumurtlamadan öldü.
Bizim arkadaş 2 kere aldı ordan Bir kere boş tüp göndermişler. Diğerinde mite varmış.Ben oradan kraliçe aldım ve sorunsuz geldi bu yüzden önermek istedim. Sağ olun bilgi için. Ne zaman yaşandı bu olay?
2-3sene oluyor hocam sanırım hobiye yeni başladığım zamanlarda koloni almıştım WC çıktı kraliçeyide geçen sene aldım baya dümdüz prenses geldi bir daha da alışveriş yapmadım ordan.Ben oradan kraliçe aldım ve sorunsuz geldi bu yüzden önermek istedim. Sağ olun bilgi için. Ne zaman yaşandı bu olay?
Yanlış bilmiyorsam Undergroundantworld'ün kanatları koparılmış prenses göndermek gibi vukuatları da var artık koparmadan gönderiyorlar sanırım.2-3sene oluyor hocam sanırım hobiye yeni başladığım zamanlarda koloni almıştım WC çıktı kraliçeyide geçen sene aldım baya dümdüz prenses geldi bir daha da alışveriş yapmadım ordan.
Geçen sene sitenin sahibiyle bu konuda bir konuşma yapıldı ve "canlıların hepsini ben göndermiyorum, başkaları da bu site aracılığıyla satış yapıyor. Bu konuda gerekeni yaptık." Tarzında bir açıklama yapmıştı. Tabii bunu reklam amaçlı söylemiyorum bilgilendirme için sadece.2-3sene oluyor hocam sanırım hobiye yeni başladığım zamanlarda koloni almıştım WC çıktı kraliçeyide geçen sene aldım baya dümdüz prenses geldi bir daha da alışveriş yapmadım ordan.
Yanlış bilmiyorsam Undergroundantworld'ün kanatları koparılmış prenses göndermek gibi vukuatları da var artık koparmadan gönderiyorlar sanırım.
Messor muticus Türkiyede yok diye pazarlıyorlar.Undergroundantworld'ü ben önermem 2 kere karınca aldım ordan birinde Wc Koloni geldi diğerinde de kraliçe diye prenses gönderdiler yumurtlamadan öldü.