Yeni bulduğum kraliçe [1 gün oldu] cenin pozisyonunda bekliyor sorun olurmu
geçen benim bulduğumda öyleydı sonra ölmüşYeni bulduğum kraliçe [1 gün oldu] cenin pozisyonunda bekliyor sorun olurmu
Hayır benim karıncam da yapıyordu ve hiçbir sorun yaşamadım. Bir de kraliçeninizi karanlık bir ortama koyup 1 ay ona bakmamanız kraliçe için daha sağlıklı olur.Yeni bulduğum kraliçe [1 gün oldu] cenin pozisyonunda bekliyor sorun olurmu
umarım seninki yaşarYeni bulduğum kraliçe [1 gün oldu] cenin pozisyonunda bekliyor sorun olurmu
Kraliçenin fotoğrafını atar mısın bi bakayım.Yeni bulduğum kraliçe [1 gün oldu] cenin pozisyonunda bekliyor sorun olurmu
Ölümü değil mi diye kontrol ettin mi.
Tamam rahatsız etme onu karanlık sessiz bir yere koy 1 ay bekle.Hareket ediyor ama rahatsız edince
Kraliçeyi sokaktan alırken bacağını sakatlanmış olabilir mi.Hareket ediyor ama rahatsız edince
Fark ettiyseniz bir kolunun yarısı yok
Tamam rahatsız etme onu karanlık sessiz bir yere koy 1 ay bekle.
Kraliçeyi sokaktan alırken bacağını sakatlanmış olabilir mi.
TmTamam rahatsız etme onu karanlık sessiz bir yere koy 1 ay bekle.
Kraliçeyi sokaktan alırken bacağını sakatlanmış olabilir mi.
Tüpün etrafını karton ile kapattınız dimi?Evt
Tm
EvtTüpün etrafını karton ile kapattınız dimi?
Un kurdu, buffalo kurdu verebilirsiniz. Satın almak istemez iseniz protein için yumurta beyazı(pişmiş) veya tuzsuz tavuk.Evt
Canlı hem yerine ne verilebilir
Kıyma, haşlanmış yumurta. Ama bunların yanında canlı yemde verirseniz koloni hem daha sağlıklı olur. Hemde daha hızlı gelişir. İlerki zamanlarda majör işçi çıkartmak için canlı yem vermelisiniz ayricaEvt
Canlı hem yerine ne verilebilir
SağolunKıyma, haşlanmış yumurta. Ama bunların yanında canlı yemde verirseniz koloni hem daha sağlıklı olur. Hemde daha hızlı gelişir. İlerki zamanlarda majör işçi çıkartmak için canlı yem vermelisiniz ayrica