Kraliçe outworlde çıktı?

Efex06

Yumurta
Üye
Arkadaşlar selam 10 işçili messor kraliçeme 3 gün önce evde outworld'e hazırladım koydum az önce baktığımda kraliçenin dışarıda olduğunu gördüm sebebi ne olabilir?

Ekli dosyalar

• 20260616_114837.jpg
    20260616_114837.jpg
    64.5 KB · Görüntüleme: 26

FancySchwarzz

Larva
Üye
Arkadaşlar selam 10 işçili messor kraliçeme 3 gün önce evde outworld'e hazırladım koydum az önce baktığımda kraliçenin dışarıda olduğunu gördüm sebebi ne olabilir?
Strese girmiş olabilir.Bulunduğu yerde nem oranı fazlaysada çıkabiliyorlar.Nem oranını kontrol edin gerekli temizlik işemlerini yapın.Eğer halihazırda hepsini yaptıysanız muhtemelen strese girmişlerdir.

Black07

Minör
Üye
Birde hortumla zemin arasında boşluk var onu kapatırsanız girebilir. Bende de aynı problem olmuştu girmediği için değil giremediği için outworld de duruyordu.

Efex06

Yumurta
Üye
Birde hortumla zemin arasında boşluk var onu kapatırsanız girebilir. Bende de aynı problem olmuştu girmediği için değil giremediği için outworld de duruyordu.
Rampa oluşturdum içeri girdi ancak neden çıktığını anlayamadım.

Black07

Minör
Üye
Rampa oluşturdum içeri girdi ancak neden çıktığını anlayamadım.
Hocam bir çok sebebi olabilir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak yumurtalı ve daha yeni işçileri olan kraliçeler en ufak titreşimde yuva ağzını kontrol etmek için hareket ediyor, koruma iç güdüsü olabilir(emin olmamakla birlikte). Büyük bir ihtimal outworlde çıktı geri giremedi.