Kraliçe ölür mü?

Kraliçe karınca siparişi verdim, lasius türü. Tahmini en geç 7 gün sonra yani ağustosun 5'in de gelir dediler. Hayvan o zamana kadar ölmez değil mi sıcaktan?

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Soğutucu bir şey yok ise ölmeleri muhtemel olur bence.

Kuzeyli

Nanitik
Üye
Dostum lasius zaten elini sallasan 50 tane denk geliyor neden internetten aldın ki? Böyle ölme ihtimali de çok fazla. Hem sıcaktan hem havasızlıktan.

3 aydır kraliçe arıyorum bakmadığım yer kalmadı, bir türlü bulamadım en sonunda canıma tak etti sipariş ettim bende. Ama sipariş vermeden önce hangi sitelerden sipariş vermem gerektiğini yine bu forumdan sormuştum. Bir arkadaş en güvenilir ve hızlı olan siteyi söyledi, ayrıca çok satım yapan bir yerdi bende o yüzden oradan sipariş ettim.

mcmerdo

Larva
Üye
Sabah erken saatlerde şubeden teslim alırsanız sıcaktan ölme ihtimali düşer hocam

Kuzeyli

Nanitik
Üye
3 aydır kraliçe arıyorum bakmadığım yer kalmadı, bir türlü bulamadım en sonunda canıma tak etti sipariş ettim bende. Ama sipariş vermeden önce hangi sitelerden sipariş vermem gerektiğini yine bu forumdan sormuştum. Bir arkadaş en güvenilir ve hızlı olan siteyi söyledi, ayrıca çok satım yapan bir yerdi bende o yüzden oradan sipariş ettim.
Anladım. Tabiki siz bilirsiniz umarım ölmeden elinize geçer iyi hobiler. Lasius bakımı çok kolay bir tür. Ve çok hızlı ürüyor. Verdiğiniz şeyleri de hemen yok ediyorlar.

Anladım. Tabiki siz bilirsiniz umarım ölmeden elinize geçer iyi hobiler. Lasius bakımı çok kolay bir tür. Ve çok hızlı ürüyor. Verdiğiniz şeyleri de hemen yok ediyorlar.
Umarım öyle olur eğer olmazsa iletişime geçmeye çalışıcam, ayrıca o kadar bilindik ve çok satış yapan bir firmanın da bunun önlemini almadığını pek sanmıyorum. Ayrıca yardımlarınız için teşekkürler 🥰.

thewozz

Larva
Üye
Bugün Üsküdar sahilde otururken dibime kadar geldi lasius biraz şans işi, armadığında hep karşına çıkıyor.
Hocam tavsiyem dışarı çıkarken cebime bi tüp at denk gelirsen alırsın.