Kraliçe karınca siparişi verdim, lasius türü. Tahmini en geç 7 gün sonra yani ağustosun 5'in de gelir dediler. Hayvan o zamana kadar ölmez değil mi sıcaktan?
Anladım. Tabiki siz bilirsiniz umarım ölmeden elinize geçer iyi hobiler. Lasius bakımı çok kolay bir tür. Ve çok hızlı ürüyor. Verdiğiniz şeyleri de hemen yok ediyorlar.3 aydır kraliçe arıyorum bakmadığım yer kalmadı, bir türlü bulamadım en sonunda canıma tak etti sipariş ettim bende. Ama sipariş vermeden önce hangi sitelerden sipariş vermem gerektiğini yine bu forumdan sormuştum. Bir arkadaş en güvenilir ve hızlı olan siteyi söyledi, ayrıca çok satım yapan bir yerdi bende o yüzden oradan sipariş ettim.
Umarım öyle olur eğer olmazsa iletişime geçmeye çalışıcam, ayrıca o kadar bilindik ve çok satış yapan bir firmanın da bunun önlemini almadığını pek sanmıyorum. Ayrıca yardımlarınız için teşekkürler 🥰.Anladım. Tabiki siz bilirsiniz umarım ölmeden elinize geçer iyi hobiler. Lasius bakımı çok kolay bir tür. Ve çok hızlı ürüyor. Verdiğiniz şeyleri de hemen yok ediyorlar.
Bugün Üsküdar sahilde otururken dibime kadar geldi lasius biraz şans işi, armadığında hep karşına çıkıyor.3 aydır kraliçe arıyorum bakmadığım yer kalmadı, bir türlü bulamadım en sonunda canıma tak etti sipariş ettim bende. Ama sipariş vermeden önce hangi sitelerden sipariş vermem gerektiğini yine bu forumdan sormuştum. Bir arkadaş en güvenilir ve hızlı olan siteyi söyledi, ayrıca çok satım yapan bir yerdi bende o yüzden oradan sipariş ettim.
KatılıyorumBugün Üsküdar sahilde otururken dibime kadar geldi lasius biraz şans işi, armadığında hep karşına çıkıyor.
Hocam tavsiyem dışarı çıkarken cebime bi tüp at denk gelirsen alırsın.