Kraliçe öldü

CreativeHuman

Yumurta
Üye
MESSOR KRALİÇEM ÖLDÜ
Okulda messor structor kraliçe bulmuştum, eve getirdim. Haliyle stresliydi. daha sonra tüpü ayarladım, kraliçeyi koydum. 1.5 hafta anca, oldu kontrol edeyim dedim, ölmüş. Tüpün önündeki pamuğa yapışık bir şekilde buldum.
Neden ölmüş olabilir? Havasız mı kaldı acaba? Bilgisi olan var mı?

akvaryumhane

Asker
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
MESSOR KRALİÇEM ÖLDÜ
Okulda messor structor kraliçe bulmuştum, eve getirdim. Haliyle stresliydi. daha sonra tüpü ayarladım, kraliçeyi koydum. 1.5 hafta anca, oldu kontrol edeyim dedim, ölmüş. Tüpün önündeki pamuğa yapışık bir şekilde buldum.
Neden ölmüş olabilir? Havasız mı kaldı acaba? Bilgisi olan var mı?
Ya bir şekilde hasar aldı yada eğerki tüpün ağzındaki pamuğu çok sıkı yaptıysanız hava almamış olabilir. Ama hava almamayacağını sanmam çünki pamuk ne kadar sık olursa olsun minik hava geçişi olsada yaşıyor.

CreativeHuman

Yumurta
Üye
Ya bir şekilde hasar aldı yada eğerki tüpün ağzındaki pamuğu çok sıkı yaptıysanız hava almamış olabilir. Ama hava almamayacağını sanmam çünki pamuk ne kadar sık olursa olsun minik hava geçişi olsada yaşıyor.
Bilmiyorum pamukda hafifti acaba sallantı falan oldu da ondan mı hasar aldı bilmiyorum...

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Hasar aldığını sanmıyorum. Bazen kraliçeler genetik olarak hayatta kalmaya uygun olmuyor, engelli oluyorlar. Zaman geçtikçe kendi kendilerine ölüyorlar. Belki bu yüzden ölmüştür. Herhangi bir besin verdiyseniz zehirlenmiş de olabilir.