TetramoriumSelam az önce yemek yerken 2 tane karınca yemeğime düştü ve maalesef aldıktan bir süre sonra öldüler zaten can çekişirken gördüm sizce kraliçe midir ikisi de kanatlı durumdaydı galiba uçuş var fotoğraf net değil biliyorum Ekli dosyayı görüntüle 13122Ekli dosyayı görüntüle 13123
Ah bee şansıma bak 2 Tane geldi ikisi de yemeğe düştü arkadaş günlerdir bunu aradımEvet kraliçe ama cinsi için pek bişey söyleyemeyeceğim.
Geçmiş olsunAh bee şansıma bak 2 Tane geldi ikisi de yemeğe düştü arkadaş günlerdir bunu aradım
TetramoriumSelam az önce yemek yerken 2 tane karınca yemeğime düştü ve maalesef aldıktan bir süre sonra öldüler zaten can çekişirken gördüm sizce kraliçe midir ikisi de kanatlı durumdaydı galiba uçuş var fotoğraf net değil biliyorum Ekli dosyayı görüntüle 13122Ekli dosyayı görüntüle 13123
Post petiole görebildiniz mi???Tetramorium
Geçmiş olsun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım kraliçe arıyorsunuz, canınızı çok sıkmayın, hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilir. Dün dükkanın önünü süpürürken bir lasius kraliçesi buldum. Kur'an kursuna giderken 2 tetra buldum. Yani tamamen şans hiç beklemediğiniz anda karışınıza çıkar. Umarım yakında şansınız yaver gider de kraliçe bulursunuz.![]()
Tetramorium
Dert etme bulursunİnşallah bulabilirim hocam çok teşekkür ederim cidden tamamen şans
Teşekkürler hocam canlı olsaydı çok güzel olurdu ama maalesef
evet belli oluyor. tetramoriumPost petiole görebildiniz mi???
Öğrenmeye başladımevet belli oluyor. tetramorium
Yemeğe düştü hocam zaten yağlı bir yemekti yaşayamazdıDert etme bulursun
Öldümü
Suya bandırıp çıkarsaydın keşkeYemeğe düştü hocam zaten yağlı bir yemekti yaşayamazdı
Benim yazım 😅
Doğru,kusura bakma .Benim yazım 😅