Kraliçedir. Türü tetra ama fugax'da olabilir emin değilim.
Tetramoriuma göre biraz küçük duruyorTetramorium cinsi bir kraliçe.
Ortalama boyu nedir hocam? Tahminen tetramorium cinsi.Tetramoriuma göre biraz küçük duruyor
60mm civarındaOrtalama boyu nedir hocam? Tahminen tetramorium cinsi.
Tetramorium kraliçesinin ortalama boyu 4-6mm arasında olabiliyor sizin kraliçe de tahminen bu boylarda.Tetramoriuma göre biraz küçük duruyor
1cm = 10mm hocam.60mm civarında
Teşekkür ederim.Tetramorium kraliçesinin ortalama boyu 4-6mm arasında olabiliyor sizin kraliçe de tahminen bu boylarda.
1cm = 10mm hocam.
6cm boyunda olduğunu düşünüyorum açıkcası. 😁😁60mm civarında
Rica ederim. İyi hobiler.Teşekkür ederim.
Ölçümde bir yanlış var hocam. Şu an dünya üzerinde 6cm olan bir karınca türü bulunmuyor.60mm civarında
6mm yazacağıma 60mm yazmışımMonomorium cinsi bir kraliçe.
Ölçümde bir yanlış var hocam. Şu an dünya üzerinde 6cm olan bir karınca türü bulunmuyor.
Peki ilk işçiye kadar beslemem gerekirmi ve nasıl beslenirlerMonomorium cinsi bir kraliçe.
Ölçümde bir yanlış var hocam. Şu an dünya üzerinde 6cm olan bir karınca türü bulunmuyor.
Hayır, ilk işçiye kadar beslemenize gerek yok ayrıyetten forumda bakım rehberi bulunuyor.Peki ilk işçiye kadar beslemem gerekirmi ve nasıl beslenirler
Hocam Bursada,dershanede dersteydim masanın üzerinde geziniyordu bi ara elimden düşürdüm sonra yakalayıp test tüpüne koydum.Hocam monomorium cinsi. Hangi şehirde buldunuz?
Bildiğim kadarıyla thorax minimumlar da siyah veya çok koyu iken subopacumlarda daha kahverengiye çalan bordo renginde.Ülkemizdeki kayıtlı olan Monomorium türlerinin bazılarının kraliçe fotoğrafı bulunmuyor. Bu yüzden kesin bir tür tespiti yapılamaz bu fotoğraflardan.