Cataglyphisler genelde temmuz/ağustos gibi aylarda aşırı derecede uçuş yaparlar. Eğer biraz daha gezerseniz abdomeni daha büyük, toraksı daha geniş olanları alabilirsiniz. Bunlar c. Nodus kraliçesi oluyor. Hatta elinizdeji işçiyi salmadıysanız kraliçenin kölesi olarak kullanabilirsiniz.
kölesi mi? Cataglyphisler köle yapıcı cins miymiş?Cataglyphisler genelde temmuz/ağustos gibi aylarda aşırı derecede uçuş yaparlar. Eğer biraz daha gezerseniz abdomeni daha büyük, toraksı daha geniş olanları alabilirsiniz. Bunlar c. Nodus kraliçesi oluyor. Hatta elinizdeji işçiyi salmadıysanız kraliçenin kölesi olarak kullanabilirsiniz.
Evet. İsterseniz "wikipedia" veyahut "antwiki" gibi sitelerden araştıema yapabilirsiniz. Hatta belkide sizde bir kraliçe besleyip tecribelerinizi geliştirirsiniz. 2 tane nodus kraliçesi beslemişliğim var. UNUTMAYINkölesi mi? Cataglyphisler köle yapıcı cins miymiş?
Antwikide böyle bir bilgi bulunmamakta ne nodus türü için ne de cataglyphis cinsi için. Ayrıca wikipedide deEvet. İsterseniz "wikipedia" veyahut "antwiki" gibi sitelerden araştıema yapabilirsiniz. Hatta belkide sizde bir kraliçe besleyip tecribelerinizi geliştirirsiniz. 2 tane nodus kraliçesi beslemişliğim var. UNUTMAYIN
Dostum arkadaş diyosa bir bildiği vardır sonuçta 2 tane nodus kraliçesi beslemişliği var UNUTMAYINAntwikide böyle bir bilgi bulunmamakta ne nodus türü için ne de cataglyphis cinsi için. Ayrıca wikipedide de
Antwikide de uçuş ayları haziran temmuz gösteriyor bu aradaCataglyphisler genelde temmuz/ağustos gibi aylarda aşırı derecede uçuş yaparlar. Eğer biraz daha gezerseniz abdomeni daha büyük, toraksı daha geniş olanları alabilirsiniz. Bunlar c. Nodus kraliçesi oluyor. Hatta elinizdeji işçiyi salmadıysanız kraliçenin kölesi olarak kullanabilirsiniz.
Terbiyeni takınGeçen gün de bu ermiş arkadaşımız yuva ağzından prenses almayı caiz kılmıştı.
Bi banımız yok mu artık? @el4nce @Kraussei @Mssr @Antlantis
Edepli olunuzAntwikide böyle bir bilgi bulunmamakta ne nodus türü için ne de cataglyphis cinsi için. Ayrıca wikipedide de
iki mesajda da en ufak edepsizlik göremedim 🙂 sizden tek bir ricam var. konu hakkında bilginiz yeterli değilse yorum yapmadan önce araştırın lütfen. çünkü verdiğiniz bilgiler çok kabul görmüş şeyler değil. tartışmanın çok uzadığını düşünüyorum.Terbiyeni takın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Edepli olunuz
Dostum, eğer bir konu hakkında doğru bilgiye sahip değilsen ya da bilgin yoksa, konuya cevap yazarak daha da kafa karışlığı yaratma lütfen. Bunu sadece bu konu bazında söylemiyorum. Sen işçi eklemesinden bahsettiysen bile yanlış bir tabir kullanmışsın bu bilgiyi verirken. Diğer arkadaşlara da; tartıştığınız kişiyle samimiyetiniz yok ise, arkadaşla bu tarz diyaloglara girmek yerine raporlayın. Sonrasında kavga büyüyor biz uğraşıyoruzEvet. İsterseniz "wikipedia" veyahut "antwiki" gibi sitelerden araştıema yapabilirsiniz. Hatta belkide sizde bir kraliçe besleyip tecribelerinizi geliştirirsiniz. 2 tane nodus kraliçesi beslemişliğim var. UNUTMAYIN