Kraliçe mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antquenn

Yumurta
Üye

Bulut_Mercan

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Üye
Cataglyphisler genelde temmuz/ağustos gibi aylarda aşırı derecede uçuş yaparlar. Eğer biraz daha gezerseniz abdomeni daha büyük, toraksı daha geniş olanları alabilirsiniz. Bunlar c. Nodus kraliçesi oluyor. Hatta elinizdeji işçiyi salmadıysanız kraliçenin kölesi olarak kullanabilirsiniz.
kölesi mi? Cataglyphisler köle yapıcı cins miymiş?

Antquenn

Yumurta
Üye
kölesi mi? Cataglyphisler köle yapıcı cins miymiş?
Evet. İsterseniz "wikipedia" veyahut "antwiki" gibi sitelerden araştıema yapabilirsiniz. Hatta belkide sizde bir kraliçe besleyip tecribelerinizi geliştirirsiniz. 2 tane nodus kraliçesi beslemişliğim var. UNUTMAYIN

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Evet. İsterseniz "wikipedia" veyahut "antwiki" gibi sitelerden araştıema yapabilirsiniz. Hatta belkide sizde bir kraliçe besleyip tecribelerinizi geliştirirsiniz. 2 tane nodus kraliçesi beslemişliğim var. UNUTMAYIN
Antwikide böyle bir bilgi bulunmamakta ne nodus türü için ne de cataglyphis cinsi için. Ayrıca wikipedide de

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Cataglyphisler genelde temmuz/ağustos gibi aylarda aşırı derecede uçuş yaparlar. Eğer biraz daha gezerseniz abdomeni daha büyük, toraksı daha geniş olanları alabilirsiniz. Bunlar c. Nodus kraliçesi oluyor. Hatta elinizdeji işçiyi salmadıysanız kraliçenin kölesi olarak kullanabilirsiniz.
Antwikide de uçuş ayları haziran temmuz gösteriyor bu arada;)

Antquenn

Yumurta
Üye

ben10

Media
İlklerden
Üye
Terbiyeni takın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Edepli olunuz
iki mesajda da en ufak edepsizlik göremedim 🙂 sizden tek bir ricam var. konu hakkında bilginiz yeterli değilse yorum yapmadan önce araştırın lütfen. çünkü verdiğiniz bilgiler çok kabul görmüş şeyler değil. tartışmanın çok uzadığını düşünüyorum.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Dostum, eğer bir konu hakkında doğru bilgiye sahip değilsen ya da bilgin yoksa, konuya cevap yazarak daha da kafa karışlığı yaratma lütfen. Bunu sadece bu konu bazında söylemiyorum. Sen işçi eklemesinden bahsettiysen bile yanlış bir tabir kullanmışsın bu bilgiyi verirken. Diğer arkadaşlara da; tartıştığınız kişiyle samimiyetiniz yok ise, arkadaşla bu tarz diyaloglara girmek yerine raporlayın. Sonrasında kavga büyüyor biz uğraşıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...