Bunu buldum hobide çok yeniyim acaba çiftleşmiş bir kraliçe mi ve cinsi nedir ?
A acemi01 Yumurta Üye Katılım 7 Ağu 2026 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Dün 23:16 da #1 Bunu buldum hobide çok yeniyim acaba çiftleşmiş bir kraliçe mi ve cinsi nedir ?
yücehayvanat Media Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 451 Çözümler 16 Tepkime puanı 410 Bugün 08:36 #2 Formicinae kraliçesi ama tür veya cins için daha belirleyici fotoğraflar gerekli belki lasius yorumu yapılabilir bu fotoğraf üzerinden.
Formicinae kraliçesi ama tür veya cins için daha belirleyici fotoğraflar gerekli belki lasius yorumu yapılabilir bu fotoğraf üzerinden.
M Mogo Larva Üye Katılım 21 May 2026 Mesajlar 57 Tepkime puanı 13 Bugün 09:04 #3 Lasius umbratus gruba benzettim ama daha yakından ve ışığın altında fotoğraf atarsanız daha iyi belirlenebilir. Nerede bulmuştunuz bir de.
Lasius umbratus gruba benzettim ama daha yakından ve ışığın altında fotoğraf atarsanız daha iyi belirlenebilir. Nerede bulmuştunuz bir de.
A acemi01 Yumurta Üye Katılım 7 Ağu 2026 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Bugün 11:07 #4 Giresun'da gezmeye gittigimde bulmuştum gece ışıga gelmişti suan yoldan gelsi dinlendiriyoruz stressini atsın cekicem resim
Giresun'da gezmeye gittigimde bulmuştum gece ışıga gelmişti suan yoldan gelsi dinlendiriyoruz stressini atsın cekicem resim