Cataglyphis Sp. KraliceBulduğumda kanatları yoktu. Bir de sürekli ağzıyla abdomen kısmına bir şeyler yapıyor. Fotoğraflar iyi değil ama türü anlaşılıyorsa nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 79674Ekli dosyayı görüntüle 79675Ekli dosyayı görüntüle 79676Ekli dosyayı görüntüle 79677
Kendisini temizliyordur bir sorun yok.Bulduğumda kanatları yoktu. Bir de sürekli ağzıyla abdomen kısmına bir şeyler yapıyor. Fotoğraflar iyi değil ama türü anlaşılıyorsa nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 79674Ekli dosyayı görüntüle 79675Ekli dosyayı görüntüle 79676Ekli dosyayı görüntüle 79677
Bu hobide yeniyim. İsmini öğrenince ufak bı araştırma yaptım dediğin gibi zor bir tür. Ben zaten ağaç formikaryumda besleyebilecegim bı tür arıyorum.Bahçeye geri bıraktım bile.Yanıtın için teşekkürlerCataglyphis sp. kraliçesi gibi duruyor eğer öyleyse ve hobiye yeni başlayacaksanız bu türle başlamanızı önermem. Çünkü çok geniş bir outworld ihtiyacı duyuyorlar. İşçiler büyük, majorlar kraliçeyle aynı boyutlarda ve çöl karıncası oldukları için sıcak bir ortama ihtiyacınız olacak. Bunları eğer yeniyseniz diye söylüyorum zaten eski bir hobiciyseniz benden daha iyi biliyorsunuzdur.
Hocam, ''saaten'' değil, ''zaten''. İyi hobiler.Bu hobide yeniyim. İsmini öğrenince ufak bı araştırma yaptım dediğin gibi zor bir tür. Ben saaten ağaç formikaryumda besleyebilecegim bı tür arıyorum.Bahçeye geri bıraktım saaten.Yanıtın için teşekkürler