Camponotus işçisi olduğunu düşünüyorum.Bulduğumda diğerlerinden büyük ve ayrı dolanıyordu
bulunduğu saat 17:00 civarı
19°C
Nem: 52%
Yeniyim şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 75105Ekli dosyayı görüntüle 75107
Haklısınız muhtemelen, yinede üstten fotoğraf gelmeli bence.Camponotus işçisi olduğunu düşünüyorum.
anlıyorum çekmeye çalışıyorum da çok bulanık çıkıyor o sırt bölümünü çekemedim uzun bir üçgen var gibi ama hafiften de kambur gibi beni de yanılttı anlayamadım.sanırım degıller orta bolumlerı eger ınce uzun ucgen bır yapısı varsa işçidir ayrıca pamugun yanında kucuk kalıyor bence bu bır ışçi
Tamamdır teşekkürler.test tupundede cok kucuk duruyorlar bence orta boyutta bır işçi dogaya salabılırsınız son bır kontrol ıcın boyunu olcun cetvel ıle ortalama bır kıralıce 12 14 mm oluyor
Dediğim gibi camponotus işçileri. Ayrım için basit bir fotoğraf bırakıyorum kraliçelerin thoraxı genelde daha güçlü bir yapıda olur ve kanat izi bulunur.Bugün 2 tane buldum ikisi de farklı konumlarda tek başına idiler karışmaması adına ben tekrar 1. ve 2. olarak ayırıp daha net fotoğraflarını atıyorum
bulunduğu saat 17:00 civarı
19°C
Nem: 52%
bu 1.
Ekli dosyayı görüntüle 75114Ekli dosyayı görüntüle 75115Ekli dosyayı görüntüle 75117Ekli dosyayı görüntüle 75116
Bu ise 2.
Ekli dosyayı görüntüle 75120Ekli dosyayı görüntüle 75121Ekli dosyayı görüntüle 75119Ekli dosyayı görüntüle 75118