Cataglyphis cinsi kraliçe.Bir karınca buldum ve bana kraliçe gibi geldiği için aldım. Sizce kraliçe mi?
Cataglyphis cinsi kraliçe.Bir karınca buldum ve bana kraliçe gibi geldiği için aldım. Sizce kraliçe mi?
Gövdesi net olan fotoğraf atar mısınız.Bir karınca buldum ve bana kraliçe gibi geldiği için aldım. Sizce kraliçe mi?
Gövdesi net olan fotoğraf atar mısınız.
YAPMAYIN HOCAM.Saldım..Cataglyphis cinsi kraliçe.
Thorax küçük değil fotoğraf yanıltıcı bence. Evet abdomeni gerçekten küçük duruyor.Hocam thoraxının bu kadar küçük olması cataglyphis olmasından dolayı mı?
Cataglyphis albicans kraliçeleri daha turuncumsu kırmızımsı bir renkte olmuyormuydu yoksa ben mi yanlış biliyorum.Cataglyphis albicans gruptan kraliçe, abdomeni fazla gelişememiş gibi. Uçuş tarihlerine kayıt atma şansınız varsa güzel olur.
Tahminimce hatta yüksek ihtimalle Pheidole pallidula türü bir süper major olmalı eğer elinde bi makro çekim olsaydı net ve kesin bir şey söyleyebilirdim ama şimdilik tahminim bu yönde.Bir karınca buldum ve bana kraliçe gibi geldiği için aldım. Sizce kraliçe mi?
Verdiğiniz bilgiler yanlış sallamayın lütfen. Ayrıca nasıl tür tespitini yaptınız açıklar mısınız? Dediğiniz cins aynı alt familyadan bile değil.Cataglyphis albicans kraliçeleri daha turuncumsu kırmızımsı bir renkte olmuyormuydu yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Tahminimce hatta yüksek ihtimalle Pheidole pallidula türü bir süper major olmalı eğer elinde bi makro çekim olsaydı net ve kesin bir şey söyleyebilirdim ama şimdilik tahminim bu yönde.
Yanlış bilgi verdiğimin sonradan farkına vardım ayrıca zaten arkadaş karıncayı saldığınından dolayı tahminlerim çok kritik önem taşımıyor fotoğraflar makro olmadığı için zaten anlaması çok zor bu yüzden bende yapay zeka ile bir tahmin yürüttüm dediğim gibi zaten profilimdende anlaşılcağı gibi bu hobide yeniyim çok kritik ve önemli olmayan şeylere elimden geldiğince yorum yaparak benden daha bilgili insanlardan hatalarımın farkına varmamı sağladığı için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.Verdiğiniz bilgiler yanlış sallamayın lütfen. Ayrıca nasıl tür tespitini yaptınız açıklar mısınız? Dediğiniz cins aynı alt familyadan bile değil.
Önemli değil, size tavsiyem bir daha yapay zeka kullanmayın forumda 2 tane rehber var cinsleri anlayabilmek için. Birde konuyu açan arkadaş ne kadar salmış olsa da doğru bilgiyi vermek önemli. Umarım kendini geliştirirsin ❤️.Yanlış bilgi verdiğimin sonradan farkına vardım ayrıca zaten arkadaş karıncayı saldığınından dolayı tahminlerim çok kritik önem taşımıyor fotoğraflar makro olmadığı için zaten anlaması çok zor bu yüzden bende yapay zeka ile bir tahmin yürüttüm dediğim gibi zaten profilimdende anlaşılcağı gibi bu hobide yeniyim çok kritik ve önemli olmayan şeylere elimden geldiğince yorum yaparak benden daha bilgili insanlardan hatalarımın farkına varmamı sağladığı için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.
Türleri tanımadan kötüde olsa onun dışındaki bazı konularda gerçekten işe yara bilgileri var yapay zekadan alınan tavsiyeleri birde burdan teyit edeceğim iyi akşamlar diler güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Önemli değil, size tavsiyem bir daha yapay zeka kullanmayın forumda 2 tane rehber var cinsleri anlayabilmek için. Birde konuyu açan arkadaş ne kadar salmış olsa da doğru bilgiyi vermek önemli. Umarım kendini geliştirirsin ❤️.
Konu çok dağılmasın daha mesaj atmayalım.
Tahminimce hatta yüksek ihtimalle Pheidole pallidula türü bir süper major olmalı eğer elinde bi makro çekim olsaydı net ve kesin bir şey söyleyebilirdim ama şimdilik tahminim bu yönde.
Thorax gayet normal bir Cataglyphis kraliçe thoraxı; fotoğraf yanıltıcı da değil.Hocam thoraxının bu kadar küçük olması cataglyphis olmasından dolayı mı?
Ne olursa olsun yapay zekaya sormayın, bize sorun. Burada birsürü deneyimli hobici var, yapay zekadan daha iyi biliyoruz (Yapay zeka kafadan uyduruyor “keyleri”). Üstelik böyle fotoğraflarla yapay zekanın doğru bir tahmin yapması çok düşük bir ihtimal.Yanlış bilgi verdiğimin sonradan farkına vardım ayrıca zaten arkadaş karıncayı saldığınından dolayı tahminlerim çok kritik önem taşımıyor fotoğraflar makro olmadığı için zaten anlaması çok zor bu yüzden bende yapay zeka ile bir tahmin yürüttüm dediğim gibi zaten profilimdende anlaşılcağı gibi bu hobide yeniyim çok kritik ve önemli olmayan şeylere elimden geldiğince yorum yaparak benden daha bilgili insanlardan hatalarımın farkına varmamı sağladığı için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.
Pheidole ne alaka, hadi cins sallamanı geçtim Pheidole Pallidula ne alaka? Hadi türü de geçtim Pheidole Pallidula majoru ne alaka? Hepsini geçtim Pheidole Pallidula'da major bile yok, dimorfik bir tür ve işçi ile askere sahip. Bu cümlede doğru hiçbir şey yok. Söylenen cins fotoğraftaki kraliçe ile aynı alt familyadan bile değil. Lütfen tutarlı tahminler yapın.Cataglyphis albicans kraliçeleri daha turuncumsu kırmızımsı bir renkte olmuyormuydu yoksa ben mi yanlış biliyorum.