Tapinoma cinsi kraliçe diye düşünüyorum.Cinsi nedir ve kraliçemi?
Nylanderia cinsi diye düşünüyorum bende buldum 3 tane.Cinsi nedir ve kraliçemi?
Bu fotoğraftan anlamanız neredeyse imkansız.Nylanderia cinsi diye düşünüyorum bende buldum 3 tane.
Tapinoma cinsi kraliçe diye düşünüyorum.Cinsi nedir ve kraliçemi?
Nasıl bu çıkarımı yapabildin hocam?Nylanderia cinsi diye düşünüyorum bende buldum 3 tane.
Bendede benzeri var o yüzden tahminde bulundum.Bu fotoğraftan anlamanız neredeyse imkansız.
Bendede benzeri var ondan.Nasıl bu çıkarımı yapabildin hocam?
Hocam Tapinoma kesin bir çözümse üstte başka bir arkadaşda tapinoma yazdı. Çözüm onun hakkı değil mi?Tapinoma kraliçesi.
Daha öncesinde bu konu hakkında açıklama yapıldı. Tekrardan açıklama yapmayacağım. Kesin ve net cevaplara çözüm veriliyor. Olabilir, gibi, düşünüyorum vs. bu cevapların altında kesin cevap varsa çözümü alttaki alır.Hocam Tapinoma kesin bir çözümse üstte başka bir arkadaşda tapinoma yazdı. Çözüm onun hakkı değil mi?
arkadaşlar neden bilmiyorum ama öldü hayvan durduk yere.Asıl sorum şu larva ve pupaları olan kraliçeme veriyimmi bu kraliçeyi,yermi?Daha öncesinde bu konu hakkında açıklama yapıldı. Tekrardan açıklama yapmayacağım. Kesin ve net cevaplara çözüm veriliyor. Olabilir, gibi, düşünüyorum vs. bu cevapların altında kesin cevap varsa çözümü alttaki alır.
Benim için çözümün pek bir önemi yok arkadaşa verdim sonradan çözümü.
Hastalıklı olabilir.arkadaşlar neden bilmiyorum ama öldü hayvan durduk yere.Asıl sorum şu larva ve pupaları olan kraliçeme veriyimmi bu kraliçeyi,yermi?
Vermeyiniz, gerek yok.arkadaşlar neden bilmiyorum ama öldü hayvan durduk yere.Asıl sorum şu larva ve pupaları olan kraliçeme veriyimmi bu kraliçeyi,yermi?