Componotus Sp.Kraliçe midir?
Kraliçe ise türü nedir?
Nerde ve ne zaman buldunuz ve nasıl biryerde?En çok gözlemlemek istediğim tür kraliçeleri çok güzel.Kraliçe midir?
Kraliçe ise türü nedir?
Yarım saat önce yolda yürüyordum. Gözüm yerde karınca arıyordu, kaldırım taşı üstünde gördüm ve aldım.Nerde ve ne zaman buldunuz ve nasıl biryerde?En çok gözlemlemek istediğim tür kraliçeleri çok güzel.
Haklısınız Componotuslar geceleri aktif karıncalardır teşekkürler.Yarım saat önce yolda yürüyordum. Gözüm yerde karınca arıyordu, kaldırım taşı üstünde gördüm ve aldım.
Test tüplerim daha gelmedi şimdilik bi kabın içerisinde bıraksam sıkıntı olur mu? Şekerli su veya başka bir şey takviye yapmalı mıyım?Haklısınız Componotuslar geceleri aktif karıncalardır teşekkürler.
İyi hobiler kral bende mutluyum tüplerim gelirse daha da mutlu olucam.Güzel bı cins hocam.Ben bayılırım bu cinse ve işçilerinin falan rengi baya iyidir.Bende bugün buldum aynısından çok mutluyum.
Uzun zamandır arıyordunuz bulduğunuza sevindim.😀Güzel bı cins hocam.Ben bayılırım bu cinse ve işçilerinin falan rengi baya iyidir.Bende bugün buldum aynısından çok mutluyum.
Componotus messora göre daha büyük 16cm mi aldınız?İyi hobiler kral bende mutluyum tüplerim gelirse daha da mutlu olucam.
Evet 16 cm.Componotus messora göre daha büyük 16cm mi aldınız?
Gerçekten çok iri ya.Benim tüp 10cm'lik hayvan dönemiyo içerde.Aynı dar sokakta tır çevirir gibi 5-6 manevra yapıyor.🤣Componotus messora göre daha büyük 16cm mi aldınız?
Hava içer girsin ve karanlık ortamda tut biraz idare eder.Test tüplerim daha gelmedi şimdilik bi kabın içerisinde bıraksam sıkıntı olur mu? Şekerli su veya başka bir şey takviye yapmalı mıyım?
Günde 1 kontrol etmeli miyim tüp gelene kadar bırakmalı mıyım?Hava içer girsin ve karanlık ortamda tut biraz idare eder.
Tüplerin 3-4 günde geleceğini varsayarsak bekle bence kontrol için haftada 1 yeterliGünde 1 kontrol etmeli miyim tüp gelene kadar bırakmalı mıyım?
İlk kez bakıyorum çünkü elimde kalmasını istemem.