Messor sp. Tüpü değiştirin arkadaşın dediği gibi aşırı nemli.Yolda giderken dördünü beraber buldum bunlar kraliçe mi? Bu ilki:
Tamamdır hocam yeniyim alışıyorumYuva kazmaya başlamışlar hocam. Bir de şu tüpleri değiştirin size zahmet, adamların kıçları su içinde![]()
Bende aynı şekilde tatilde bulmuştum tüp yoktu o gün dönüyorduk pet şişeye koydum bi çocuk gelip şişeyi atmışKazmadim kafaları gözüküyordu
Hocam pamuğu suya tam anlamıyla sokmayın, yarısı su içine girdikten sonra hafif hafif dokundurarak itin ne zaman çok hafif ıslanmaya başlarsa en ucu o zaman bırakın orda.Tamamdır hocam yeniyim alışıyorum
Hayır bir anda hızla itin sonra pamuk suya yarısı girince nemlenene kadar hafif hafif vurun.Hocam pamuğu suya tam anlamıyla sokmayın, yarısı su içine girdikten sonra hafif hafif dokundurarak itin ne zaman çok hafif ıslanmaya başlarsa en ucu o zaman bırakın orda.
Tüpü değiştirin Tuğkan abinin test tüpü hazırlama videosunu izleyebilirsiniz iyi hobiler.Farklı bir tüpe mi koyayım yoksa peçete gibi bir şey ile fazla suyu alayım mi?
Olmuş mu sizce?Tüpü değiştirin Tuğkan abinin test tüpü hazırlama videosunu izleyebilirsiniz iyi hobiler.
İyi gibi duruyor.Olmuş mu sizce?