Crematogaster sp. Prensesi.Bugün camdan içeri böyle yaralı halde düştü iyileşmesi için neler yapabilirim ve kraliçeyse koloni kurmak isterim. Şimdiden teşekkürler
Crematogaster sp. Prensesi.Bugün camdan içeri böyle yaralı halde düştü iyileşmesi için neler yapabilirim ve kraliçeyse koloni kurmak isterim. Şimdiden teşekkürler
Crematogaster kraliçeleri genellikle kanat dökmez. Şu anlık döllenip döllenmediğini bilemeyiz. Yaşıyorsa test tüpüne koyabilirsiniz.Çiftleşmemiş olduğu anlamına mı geliyor şu an test tüpüne koyup bakmalı mıyım?
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 🙌🏻Crematogaster kraliçeleri genellikle kanat dökmez. Şu anlık döllenip döllenmediğini bilemeyiz. Yaşıyorsa test tüpüne koyabilirsiniz.
Bilgi nereden hocam? Şuana kadar bulduğum tüm Crematogasterler kanatsızdı.Crematogaster kraliçeleri genellikle kanat dökmez. Şu anlık döllenip döllenmediğini bilemeyiz. Yaşıyorsa test tüpüne koyabilirsiniz.
Bilgi nereden hocam? Şuana kadar bulduğum tüm Crematogasterler kanatsızdı.
Haklısınız.Aynı şey schmidti bakım rehberinde yazmıyor. Buradan da belki de sadece lorteti için geçerli birşey olabilir. Genelleme yapmak doğru olmaz.
Aynı şey schmidti bakım rehberinde yazmıyor. Buradan da belki de sadece lorteti için geçerli birşey olabilir. Genelleme yapmak doğru olmaz.
Yazdığınız cümleyi attığınız makalede bulamıyorum. Bir de bu makale Crematogaster abstinens ve Crematogaster pygmaea için yapılmış.
Reducing or eliminating the necessity of dealation (wing shedding). This supports the possibility of delayed or absent dealation behavior.
Çeviri:
Kanat dökme zorunluluğunu azaltır veya ortadan kaldırır. Bu durum, kanat dökme davranışının gecikmeli veya hiç olmama ihtimalini destekler.
Ss atacağım.Yazdığınız cümleyi attığınız makalede bulamıyorum. Bir de bu makale Crematogaster abstinens ve Crematogaster pygmaea için yapılmış.
Ses tuşu bozuk diye ss alamadım son sayfadan bir öncekisinde.Ss atacağım.
Evet Crematogaster abstinens ve Crematogaster pygmaea için yapılmış bir makale sizin dediğinize karşılık olarak atmadım zaten öyle olsa haklısınız demezdim benim ilgimi çeken bir makaleydi o yüzden attım konu sahibi ve siz okuyabilirsiniz diye.