Selam, bugün Ankara'da saat 16:00 civarı, 30 derece sıcaklıkta bir karınca buldum parkta. Tam emin olamadım. Formica rufibarbis'im var, ona benzettim ama abdomen olarak küçük bir tık.
Selam, bugün Ankara'da saat 16:00 civarı, 30 derece sıcaklıkta bir karınca buldum parkta. Tam emin olamadım. Formica rufibarbis'im var, ona benzettim ama abdomen olarak küçük bir tık.
Formica rufibarbaris.Selam, bugün Ankara'da saat 16:00 civarı, 30 derece sıcaklıkta bir karınca buldum parkta. Tam emin olamadım. Formica rufibarbis'im var, ona benzettim ama abdomen olarak küçük bir tık.
Kraliçenin abdomeninde az besin olduğu içindir.Bende rufibarbis var ama abdomen olarak karşılaştırdım bu arkadaşın abdomen daha küçük kaldı sebebi nedir acaba.
Olabilir hocam her karınca aynı boyutda olcak diye bir şey yok.Bende rufibarbis var ama abdomen olarak karşılaştırdım bu arkadaşın abdomen daha küçük kaldı sebebi nedir acaba.