Crematogaster lorteti. Eğer hobiye yeni başladıysan, çok önermem ama güzel bir türdür.
1 ay öncesine yakın 2 tane crematogaster aldım ikisininde işçileri çıkmıştı sonra ise bir tanesi sebepsizce öldü işçilerini diğer kraliçeye transfer ettim şuan durumları iyi ama baya agresif bi tür sürekli tüpten kaçmaya çalışıyorlar böyle davranışı ilk defa farkediyorum , selenopsis , tapinoma , companotusta böyle bişey yaşamadım.Daha önce 2 defa denemem oldu ama 2 denememde de yavruların çıktığı hafta kraliçe öldü ve biri yine Crematogaster Lorteti idi. Sizce neyi yanlış yaptım bir de neden önermezsiniz
Benim ölen eski kreliçenin 2 tane işçisi var yeni kraliçe yumurtlamadan yanına koysam sorun olur mu acaba1 ay öncesine yakın 2 tane crematogaster aldım ikisininde işçileri çıkmıştı sonra ise bir tanesi sebepsizce öldü işçilerini diğer kraliçeye transfer ettim şuan durumları iyi ama baya agresif bi tür sürekli tüpten kaçmaya çalışıyorlar böyle davranışı ilk defa farkediyorum , selenopsis , tapinoma , companotusta böyle bişey yaşamadım.