Hee pardon hocam çözüm görmeyince başka cinstir heralde dedimCamponotus(camponotus) herculeanus türü kraliçe. Uçuş kayıt konumuza kaydederseniz elimizde önemli bir veri bulundurmuş oluruz.
Sabit - Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler
- Bulunan tür: Formica - Bulunma tarihleri: 27.06.2025 - Bulunduğu il: Zonguldak/Kilimli - Bulunduğu hava şartları: 32° Güneşli yer yer 22 km rüzgar %25 nem - Bulunduğu saat: 14.20 - Bulunduğu ortam: Okul bahçesikarincaciftligim.com
evet tüpü var sürekli çıkış tarafında duruyor ve çıkmaya çalışıyor diye farklı bir kap ile açık ortam yaptımTüpe koydunuz mu hocam?
Bu aksine daha stresli olmasını sağlayacaktır.evet tüpü var sürekli çıkış tarafında duruyor ve çıkmaya çalışıyor diye farklı bir kap ile açık ortam yaptım
Geniş alan strese sokar hocam. Stresli olduğu için çıkmaya çalışıyordur.evet tüpü var sürekli çıkış tarafında duruyor ve çıkmaya çalışıyor diye farklı bir kap ile açık ortam yaptım
Anladım. Araştırıp ne zaman geniş alana geçmem gerekiyorsa o zaman geçeceğim. Teşekkür ederim.Bu aksine daha stresli olmasını sağlayacaktır.
Doğru bir şekilde tüp kurulumu yapıp kraliçeyi içine koyun, üzerine cover geçirin.
Birkaç saate sakinleşecektir.
Haftada 1 gibi uzun aralıklarla kontrol edin.
İşçiler çıkana kadar bir şey yapmanıza gerek yok.Anladım. Araştırıp ne zaman geniş alana geçmem gerekiyorsa o zaman geçeceğim. Teşekkür ederim.