Yaşar nem olursa ama az önceki konuda da dediğim gibi su hızlı azalır. Bu size dezavantaj sağlar.Bu siringada su koyup yumurtlamasini bekleyebilirm demi burda yasayabilir
O konuda bir taktiğim var🙋🏿♂️Yaşar nem olursa ama az önceki konuda da dediğim gibi su hızlı azalır. Bu size dezavantaj sağlar.
İki ay filan durunca pamuk kirleniyo kirlendikçe değiştirmek lazım mayt oluşursa 💀O konuda bir taktiğim var🙋🏿♂️
Enjektörlerin deliklerini hala kapatmadıysanız onlara uygun bir boru parçası bularak su aktarımını sınırsız hale getirebilirsiniz. Formikaryum-Outworld geçişi gibi işler için kullanılan borulardan küçük olanları mükemmel olur. Serum borusu gibi birşey.
Onun için de başka bir taktik var🙋🏿♂️İki ay filan durunca pamuk kirleniyo kirlendikçe değiştirmek lazım mayt oluşursa 💀
Onun için de başka bir taktik var🙋🏿♂️
Hobinin en başlarında internetten test tüpü bakarken "bamboo test tube" diye birşey görmüştüm
Şu arkadaş:Ekli dosyayı görüntüle 34120
Çok mantıklı gelmişti ve şırıngayla yapmayı denedim. 4 farklı tüp yapmıştım ama hiç kullanmadım o yüzden işlevsellikleri hakkında yorum yapamıyorum😔
Ama teoride bunu yapmanız için hiçbir engel görünmüyor. Hayal gücünüzü zorlayın ve yeni şeyler deneyin.
Mesela ilk başta bu tüpteki gibi kum ile denemiştim ve önüne sineklik ile bir kapak yapmıştım. Belki işe yarayabilirdi
Siz de yeni şeyler bulabilirsiniz
Zamanla veya az zamanla küflenmeyecek,
karıncaların yerinden sökemeyeceği veya parçalamayacağı,suyu içinden geçirebilen ve tedariği kolay olan bir materyal bulursanız bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.
Aga tüpün su koyulan kısmından nasıl su içiyorlar bu arada? Ben sineklik koydum,aradan su içebiliyorlar da alçıdan falan mı geçiyor bundaAlçıyla yaptım ve gerçekten çok uğraştırıyor…