Kraliçe mi sizce?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hepsi Messor kraliçesi

Çözüm

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Yaşar nem olursa ama az önceki konuda da dediğim gibi su hızlı azalır. Bu size dezavantaj sağlar.
O konuda bir taktiğim var🙋🏿‍♂️
Enjektörlerin deliklerini hala kapatmadıysanız onlara uygun bir boru parçası bularak su aktarımını sınırsız hale getirebilirsiniz. Formikaryum-Outworld geçişi gibi işler için kullanılan borulardan küçük olanları mükemmel olur. Serum borusu gibi birşey.

exxper

Yumurta
Üye
O konuda bir taktiğim var🙋🏿‍♂️
Enjektörlerin deliklerini hala kapatmadıysanız onlara uygun bir boru parçası bularak su aktarımını sınırsız hale getirebilirsiniz. Formikaryum-Outworld geçişi gibi işler için kullanılan borulardan küçük olanları mükemmel olur. Serum borusu gibi birşey.
İki ay filan durunca pamuk kirleniyo kirlendikçe değiştirmek lazım mayt oluşursa 💀

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
İki ay filan durunca pamuk kirleniyo kirlendikçe değiştirmek lazım mayt oluşursa 💀
Onun için de başka bir taktik var🙋🏿‍♂️
Hobinin en başlarında internetten test tüpü bakarken "bamboo test tube" diye birşey görmüştüm
Şu arkadaş:Probowka-30x200-1-1024x683.jpg
Çok mantıklı gelmişti ve şırıngayla yapmayı denedim. 4 farklı tüp yapmıştım ama hiç kullanmadım o yüzden işlevsellikleri hakkında yorum yapamıyorum😔
Ama teoride bunu yapmanız için hiçbir engel görünmüyor. Hayal gücünüzü zorlayın ve yeni şeyler deneyin.
Mesela ilk başta bu tüpteki gibi kum ile denemiştim ve önüne sineklik ile bir kapak yapmıştım. Belki işe yarayabilirdi
Siz de yeni şeyler bulabilirsiniz
Zamanla veya az zamanla küflenmeyecek,
karıncaların yerinden sökemeyeceği veya parçalamayacağı,suyu içinden geçirebilen ve tedariği kolay olan bir materyal bulursanız bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Ayrıca iki şırınganın tutma parçalarını birbirine yapıştırıp ikisinden birinin ucunu keserek uzun bir test tüpü yapabilirsiniz🫡

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Onun için de başka bir taktik var🙋🏿‍♂️
Hobinin en başlarında internetten test tüpü bakarken "bamboo test tube" diye birşey görmüştüm
Şu arkadaş:Ekli dosyayı görüntüle 34120
Çok mantıklı gelmişti ve şırıngayla yapmayı denedim. 4 farklı tüp yapmıştım ama hiç kullanmadım o yüzden işlevsellikleri hakkında yorum yapamıyorum😔
Ama teoride bunu yapmanız için hiçbir engel görünmüyor. Hayal gücünüzü zorlayın ve yeni şeyler deneyin.
Mesela ilk başta bu tüpteki gibi kum ile denemiştim ve önüne sineklik ile bir kapak yapmıştım. Belki işe yarayabilirdi
Siz de yeni şeyler bulabilirsiniz
Zamanla veya az zamanla küflenmeyecek,
karıncaların yerinden sökemeyeceği veya parçalamayacağı,suyu içinden geçirebilen ve tedariği kolay olan bir materyal bulursanız bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.

Alçıyla yaptım ve gerçekten çok uğraştırıyor…

IMG_4405.jpeg
IMG_4403.jpeg
IMG_4404.jpeg