Bu en zor türlerden biri değil mi? Daha önce kolay türlerde tecrübem vardı.Ama çok uzun zaman geçti.Bu tür için neler yapmalıyım?Camponotus kraliçesi.
Yok ya, bakımı klasik; üreme hızı biraz yavaş sadece.Bu en zor türlerden biri değil mi? Daha önce kolay türlerde tecrübem vardı.Ama çok uzun zaman geçti.Bu tür için neler yapmalıyım?
karincaciftligim.com
Elraeen zorlandığını anlatıyordu o yüzden çekincem yok değil.Baya güzel büyük bir tür ama.Eskiden bu tür ü çok istiyordum bugüne kısmetmiş.Yok ya, bakımı klasik; üreme hızı biraz yavaş sadece.
Arkadaşın dediği gibi buradan detaylı rehbere ulaşabilirsiniz.Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Alt familya: Formicinae | Alt cins: Tanaemyrmex Bölge : G.Afrika, Afganistan, Yunanistan, Kıbrıs, Lübnan, Suriye, İran, İsrail ve Türkiye Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK...karincaciftligim.com
Bakımı zor bir tür değil.Tuğkan abinin zorlandığını söylediğini düşünmüyorum.Siz yanlış anlamış olabilir misiniz?Elraeen zorlandığını anlatıyordu o yüzden çekincem yok değil.Baya güzel büyük bir tür ama.Eskiden bu tür ü çok istiyordum bugüne kısmetmiş.
O cataglyphis hocam.Elraeen zorlandığını anlatıyordu o yüzden çekincem yok değil.Baya güzel büyük bir tür ama.Eskiden bu tür ü çok istiyordum bugüne kısmetmiş.
Doğru benim hatam.Ona benzettimO cataglyphis hocam.
Ben deneyimlemedim ama un kurdundan sıkılabiliyor diyorlar. Buffalo kurdu veya tartara edinseniz daha iyi olur. Zaten böyle bir şey olmasa bile çok sağlıklı değil tek tip yemle beslemek.Elraeen zorlandığını anlatıyordu o yüzden çekincem yok değil.Baya güzel büyük bir tür ama.Eskiden bu tür ü çok istiyordum bugüne kısmetmiş.
Bu cinsde deneyimim yok, duyduğumu aktarayım dedim sağ olun.Sıkılma konusu birkaç yıllık kolonilerde gerçekleşiyor çoğu zaman.
Cataglyphis olsaydı güzel olacaktı.Mantis dışında en çok istediğim türdü.Şuan köy yerindeyim tüp gibi birşey bulmam lazım. Uygun şartları saglayamazsam doğaya salarım.Ben deneyimlemedim ama un kurdundan sıkılabiliyor diyorlar. Buffalo kurdu veya tartara edinseniz daha iyi olur. Zaten böyle bir şey olmasa bile çok sağlıklı değil tek tip yemle beslemek.
Onların uçuşları da yakın tetikte olursanız bulabilirsiniz. Yaşam alanı olarak aslında kraliçe nin devamlı neme ve suya erişimi olduğu herhangi bir şey idare eder sizi eve dönene kadar. Yanlız kontrol etmeyi unutmayın suya erişimi kesilirse ölebilir.Cataglyphis olsaydı güzel olacaktı.Mantis dışında en çok istediğim türdü.Şuan köy yerindeyim tüp gibi birşey bulmam lazım. Uygun şartları saglayamazsam doğaya salarım.
Şuan Malatyadayım kayısı bahçesinde evimiz.Çok fazla denk geliyor kraliçe ve prens ama genelde küçük türler.Ama toprakta çok fazla Cataglyphis yuvası var.Elbette o şekilde yuvasından almam.Onların uçuşları da yakın tetikte olursanız bulabilirsiniz. Yaşam alanı olarak aslında kraliçe nin devamlı neme ve suya erişimi olduğu herhangi bir şey idare eder sizi eve dönene kadar. Yanlız kontrol etmeyi unutmayın suya erişimi kesilirse ölebilir.
Olmadı öyle yapabilirim hocamHocam şırınga da kullanabilirsiniz