Hocam, lasius üzerine okul mu okudunuz?Parazitik Lasius umbratus group prensesi.
Hahaha 😄 sadece biraz kafa patlatmak. 😉😊👍🏻Hocam, lasius üzerine okul mu okudunuz?
Tebrik ederim hocam, lasius üzerine o kadar durmuşsunuz ki bakmanız yeterli.Hahaha 😄 sadece biraz kafa patlatmak. 😉😊👍🏻
El4nce yukarıda belirtti hocam.
gerek kalmadı atmanıza parazitik Lasius umbratus group prenses
İlk kez karınca bekleyeceğim prenses yumurtlayacak mı oluyor pek bilmiyorum reis. Yani buna bı yer hazırlayayım mı? Cahilligimi affedinParazitik Lasius umbratus group prensesi.
Son sorum olacak. Prensesin döllenmiş mi döllenmemiş mi olacağını nasıl anlayacağım? Bir de şuan test tüpüm yok yarın olacak o zamana kadar kutuda kalsa birşey olurmu?Parazitik Lasius umbratus group prensesi.
Hocam bildiğim kadarıyla parazitik kraliçeler tek başına yumurtlayıp koloni kuramıyor. Eğer normal bir prenses için soruyorsanız onun belli başlı işaretleri var ama en iyisi 1 hafta kadar yalnız bırakıp yumurtladıysa işçisinin çıkmasın beklemek, yumurtlamadıysa salmak.Çözmeye çalışıyorum hocam yeniyim Forum işine
İlk kez karınca bekleyeceğim prenses yumurtlayacak mı oluyor pek bilmiyorum reis. Yani buna bı yer hazırlayayım mı? Cahilligimi affedin
Son sorum olacak. Prensesin döllenmiş mi döllenmemiş mi olacağını nasıl anlayacağım? Bir de şuan test tüpüm yok yarın olacak o zamana kadar kutuda kalsa birşey olurmu?