Muhtemelen değildir, çünkü zamanı değil. Fotoğrafını atarsan daha makbule geçer.Az önce bir karınca buldum . Kraliçe mi değil mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Hızlı resim sitesinden resmi url olarak kaydet ve yazı yazdığında üstte resim simgesi olacaktır url yi oraya yerleştir paylaşNasıl atacağım
Kraliçe değil muhtemelen Major veya media bulmuşsundur. Bu zamanda arama kraliçe bulamazsın. Mart başında başlarsan bulabilirsin birde youtube a karınca ışık tuzağı yazıp bakabilirsin hobiye yeni başlayacaksan o tuzağı kurabilirsin ararken geceleri sana yardımcı olurBöyle mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Paylaşmayı beceremedim
https://ibb.co/TrvG28D
Hocam dediğin taktik gözüme ilginç geldi, araştırmayı deneyeceğim. kraliçe bulabilmek için gece mi yoksa gündüz mü sizce daha kolaydır. Cevaplarınızı bekliyorum.Kraliçe değil muhtemelen Major veya media bulmuşsundur. Bu zamanda arama kraliçe bulamazsın. Mart başında başlarsan bulabilirsin birde youtube a karınca ışık tuzağı yazıp bakabilirsin hobiye yeni başlayacaksan o tuzağı kurabilirsin ararken geceleri sana yardımcı olur
gece görebilmek biraz zor olur ama ışık tuzağına kraliçe gelir mi bilmiyorum gelirse güzel taktikHocam dediğin taktik gözüme ilginç geldi, araştırmayı deneyeceğim. kraliçe bulabilmek için gece mi yoksa gündüz mü sizce daha kolaydır. Cevaplarınızı bekliyorum.
hava kararıncaHocam dediğin taktik gözüme ilginç geldi, araştırmayı deneyeceğim. kraliçe bulabilmek için gece mi yoksa gündüz mü sizce daha kolaydır. Cevaplarınızı bekliyorum.
Doğa yürüyüşü yaparak bulmayı planlıyorsun saat sabah 7-8 den öğlen 7 e kadar bulabilirsin sbaah 7-8 haziran için martta bakacaksın sabah 10 olur, ışık tuzağıysa akşam güneş battıktan 30 dakika sonra 2-3 saat çalıştırman lazımHocam dediğin taktik gözüme ilginç geldi, araştırmayı deneyeceğim. kraliçe bulabilmek için gece mi yoksa gündüz mü sizce daha kolaydır. Cevaplarınızı bekliyorum.
Kraliçe değil. Camponotus majoru gibi duruyor aldığın yere geri salman en iyisi olur.Böyle mi ?
Paylaşmayı beceremedim
https://ibb.co/TrvG28D
tamamdır hocam teşekkür ederim, kaydettim mesajınızı.Doğa yürüyüşü yaparak bulmayı planlıyorsun saat sabah 7-8 den öğlen 7 e kadar bulabilirsin sbaah 7-8 haziran için martta bakacaksın sabah 10 olur, ışık tuzağıysa akşam güneş battıktan 30 dakika sonra 2-3 saat çalıştırman lazım
size de teşekkürler hocam, ışık tuzağını denerim.hava kararınca
deneyeceğim hocam.asla değil
gece görebilmek biraz zor olur ama ışık tuzağına kraliçe gelir mi bilmiyorum gelirse güzel taktik