Kraliçe mi değil mi?

ruzgar144

Yumurta
Üye
Az önce bir karınca buldum . Kraliçe mi değil mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

İgnifer

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
hızlı resim isimli siteye girip dosyalardan fotoğraf seçiçeksin dönüştüre basıp fotoğrafı bir linke dönüştürecek orda sana hangi linkleri nerelerde kullanabileceğini yazıyor onlar arasından forum seçeneğindeki linki kopyala ve buraya yapıştır

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kraliçe değil.

Çözüm

SadAntComando

Yumurta
Üye
Böyle mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşmayı beceremedim

https://ibb.co/TrvG28D
Kraliçe değil muhtemelen Major veya media bulmuşsundur. Bu zamanda arama kraliçe bulamazsın. Mart başında başlarsan bulabilirsin birde youtube a karınca ışık tuzağı yazıp bakabilirsin hobiye yeni başlayacaksan o tuzağı kurabilirsin ararken geceleri sana yardımcı olur

bulutsensei

Nanitik
Üye
Kraliçe değil muhtemelen Major veya media bulmuşsundur. Bu zamanda arama kraliçe bulamazsın. Mart başında başlarsan bulabilirsin birde youtube a karınca ışık tuzağı yazıp bakabilirsin hobiye yeni başlayacaksan o tuzağı kurabilirsin ararken geceleri sana yardımcı olur
Hocam dediğin taktik gözüme ilginç geldi, araştırmayı deneyeceğim. kraliçe bulabilmek için gece mi yoksa gündüz mü sizce daha kolaydır. Cevaplarınızı bekliyorum.

beopsvmo

Yumurta
Üye
asla değil

Hocam dediğin taktik gözüme ilginç geldi, araştırmayı deneyeceğim. kraliçe bulabilmek için gece mi yoksa gündüz mü sizce daha kolaydır. Cevaplarınızı bekliyorum.
gece görebilmek biraz zor olur ama ışık tuzağına kraliçe gelir mi bilmiyorum gelirse güzel taktik

SadAntComando

Yumurta
Üye
Doğa yürüyüşü yaparak bulmayı planlıyorsun saat sabah 7-8 den öğlen 7 e kadar bulabilirsin sbaah 7-8 haziran için martta bakacaksın sabah 10 olur, ışık tuzağıysa akşam güneş battıktan 30 dakika sonra 2-3 saat çalıştırman lazım

bulutsensei

Nanitik
Üye
Doğa yürüyüşü yaparak bulmayı planlıyorsun saat sabah 7-8 den öğlen 7 e kadar bulabilirsin sbaah 7-8 haziran için martta bakacaksın sabah 10 olur, ışık tuzağıysa akşam güneş battıktan 30 dakika sonra 2-3 saat çalıştırman lazım
tamamdır hocam teşekkür ederim, kaydettim mesajınızı.

size de teşekkürler hocam, ışık tuzağını denerim.

asla değil

gece görebilmek biraz zor olur ama ışık tuzağına kraliçe gelir mi bilmiyorum gelirse güzel taktik
deneyeceğim hocam.