Kraliçe mi değil mi?

ömf

Yumurta
Üye
Bu konuda yeniyim. Diğer karıncalara göre daha büyük göründü. Acaba kraliçe olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20240817_171330.jpg
    IMG_20240817_171330.jpg
    25.7 KB · Görüntüleme: 115

ömf

Yumurta
Üye
1 ay hiç bakma, şırıngaya dokunma. Karanlıkta kalsın.
Valla siz dedikten sonra hiç açıp bakmadım bugün meraklandım düşük ışıkta bakiyim dedim beyaz küçük 3-4 tane yumurta vardı cok mutlu oldum ben bi yandan su veriyorum pamuğu nemlendirerek peki bu karınca yumurtaları beslemek için ne yiyecek birşey vermeli miyim vereceksem ne vereyim

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Valla siz dedikten sonra hiç açıp bakmadım bugün meraklandım düşük ışıkta bakiyim dedim beyaz küçük 3-4 tane yumurta vardı cok mutlu oldum ben bi yandan su veriyorum pamuğu nemlendirerek peki bu karınca yumurtaları beslemek için ne yiyecek birşey vermeli miyim vereceksem ne vereyim
Aphaenogaster, claustral olduğu için ilk işçi çıkana kadar kendi besin deposunu kullanır. Bu yüzden senin yapman gereken şeyler şu vermek(tüpte varsa gerek yok) ve mümkün olduğunca az strese sokmak.

ömf

Yumurta
Üye
Aphaenogaster, claustral olduğu için ilk işçi çıkana kadar kendi besin deposunu kullanır. Bu yüzden senin yapman gereken şeyler şu vermek(tüpte varsa gerek yok) ve mümkün olduğunca az strese sokmak.
Pamuk kuruyunca veriyorum ama şey oluyor çok durunca tüp içinde buharlaşıyor su onda bir sıkıntı olur mu az mı dökeyim pamuğa suyu