1 ay hiç bakma, şırıngaya dokunma. Karanlıkta kalsın.11 gün geçmesine rağmen bi hareketlilik yok napabilirim yoksa hala erken mi ?
Valla siz dedikten sonra hiç açıp bakmadım bugün meraklandım düşük ışıkta bakiyim dedim beyaz küçük 3-4 tane yumurta vardı cok mutlu oldum ben bi yandan su veriyorum pamuğu nemlendirerek peki bu karınca yumurtaları beslemek için ne yiyecek birşey vermeli miyim vereceksem ne vereyim1 ay hiç bakma, şırıngaya dokunma. Karanlıkta kalsın.
Aphaenogaster, claustral olduğu için ilk işçi çıkana kadar kendi besin deposunu kullanır. Bu yüzden senin yapman gereken şeyler şu vermek(tüpte varsa gerek yok) ve mümkün olduğunca az strese sokmak.Valla siz dedikten sonra hiç açıp bakmadım bugün meraklandım düşük ışıkta bakiyim dedim beyaz küçük 3-4 tane yumurta vardı cok mutlu oldum ben bi yandan su veriyorum pamuğu nemlendirerek peki bu karınca yumurtaları beslemek için ne yiyecek birşey vermeli miyim vereceksem ne vereyim
Pamuk kuruyunca veriyorum ama şey oluyor çok durunca tüp içinde buharlaşıyor su onda bir sıkıntı olur mu az mı dökeyim pamuğa suyuAphaenogaster, claustral olduğu için ilk işçi çıkana kadar kendi besin deposunu kullanır. Bu yüzden senin yapman gereken şeyler şu vermek(tüpte varsa gerek yok) ve mümkün olduğunca az strese sokmak.
Kurudukça, azaldıkça dök.Pamuk kuruyunca veriyorum ama şey oluyor çok durunca tüp içinde buharlaşıyor su onda bir sıkıntı olur mu az mı dökeyim pamuğa suyu