peki ben bunu plastik kutuda mı bekletmeliyim yoksa daha küçük bir şeyde mi cam tüplerden bende yok ama neye koyabilirim kısacasıAphaenogaster subterranea group kraliçesi.
gecici olarak sırıngaya koyabilirsin ama test tupu alman iyi olurpeki ben bunu plastik kutuda mı bekletmeliyim yoksa daha küçük bir şeyde mi cam tüplerden bende yok ama neye koyabilirim kısacası
Böyle bir şey yaptım pamukları da hafif ıslattım en kısa sürede alırım cam tüp ve bu karıncaya ballı su verilmeli mi verilirse kaç günde bir verilmeli?gecici olarak sırıngaya koyabilirsin ama test tupu alman iyi olur
Bana kalırsa ilk işçiye kadar besleme yapma sonra ise şekerli sıvılar enerji için yeterlidir.Protein olarak rehbere bakmanızı öneririm ama nerdeyse her tür canlı yem yer nadirde olsa balıkçılarda kurt bulabilirsin.Sakın yemi canlı atma yumurtaları yeyebilir kafasını ez.Böyle bir şey yaptım pamukları da hafif ıslattım en kısa sürede alırım cam tüp ve bu karıncaya ballı su verilmeli mi verilirse kaç günde bir verilmeli?
Su azaldıkça koyabilirsin.Böyle bir şey yaptım pamukları da hafif ıslattım en kısa sürede alırım cam tüp ve bu karıncaya ballı su verilmeli mi verilirse kaç günde bir verilmeli?
Arada sırada köye geliyorum köyde tahta çok olduğu için tahta kurusu da olduğundan fazla oluyor kraliçe türünü okuduğum zaman zaten yumurtlayana kadar falan yemeğe ihtiyaç duymuyormuş yumurtladıktan sonra tahta kurusu yer mi ona göre alıcamBana kalırsa ilk işçiye kadar besleme yapma sonra ise şekerli sıvılar enerji için yeterlidir.Protein olarak rehbere bakmanızı öneririm ama nerdeyse her tür canlı yem yer nadirde olsa balıkçılarda kurt bulabilirsin.Sakın yemi canlı atma yumurtaları yeyebilir kafasını ez.
Hocam aynı sorunu bende yaşadım. İnternette var trendyolda falan ama kargo pahalı oluyor. 5 tane alabiliyorsun en az. Ben birçok şeyi ucuza satan küçük bi kırtasiyeden aldım sende öyle şeyler satan kırtasiyeden alabilirsin.peki ben bunu plastik kutuda mı bekletmeliyim yoksa daha küçük bir şeyde mi cam tüplerden bende yok ama neye koyabilirim kısacası
Tahta kurusunun protein oranını bilmiyorum ve bunu belirten bir kaynak ya da yazı yok fakat senin doğada bulduğun böcekler parazitli olabiliyor yani koloniyi çökeltebilir. Benim tavsiyem un kurdu, buffalo kurdu gibi protein kaynaklarıyla beslemektir. Yine aklında bulunsun ilk beslemesini ilk işçi çıktıktan 2-3 gün sonra yapman gerek, bir de canlı yemi ölü vermem gerekecek(Ortadan ikiye bölebilirsin) yoksa strese girer.Arada sırada köye geliyorum köyde tahta çok olduğu için tahta kurusu da olduğundan fazla oluyor kraliçe türünü okuduğum zaman zaten yumurtlayana kadar falan yemeğe ihtiyaç duymuyormuş yumurtladıktan sonra tahta kurusu yer mi ona göre alıcam
Yumurta gibi gözüküyor, baya yumurtlamış.Bir hafta köye gidip geldim karıncama bakayım dedim yumurtladımı diye sonra görseldeki gibi küçük küçük nokta gibi böyle beyazlıklar oluştu bunlar ne yani ekmek kırıntısı düşündüm ama ekmek kırıntısını öyle götüremez herhalde yumurtalar yavaş yavaş mı büyüyor yoksa büyük şekilde tam olgunlaşmış şekilde mi çıkıyor
Ya hocam çok soru sordum ama bana da ilk yumurta gibi gelmişti ama bugün bi baktım yeşillenmiş bi kısmı ekmek vermiştim acaba aldığı ekmeği mi yaydı oraya yemeği alayım mı ondan şuan çok acemiyim hiçbirşey yapamıyorum yumurta bıraktım da anlamadım bırakmadıysa temizleyip yiyecek koymadan tekrar koyacam ama emin olamıyorumYumurta gibi gözüküyor, baya yumurtlamış.
Ekmek verilmez, hele o türe altına siyah kayıt koyup çek net olur.Ya hocam çok soru sordum ama bana da ilk yumurta gibi gelmişti ama bugün bi baktım yeşillenmiş bi kısmı ekmek vermiştim acaba aldığı ekmeği mi yaydı oraya yemeği alayım mı ondan şuan çok acemiyim hiçbirşey yapamıyorum yumurta bıraktım da anlamadım bırakmadıysa temizleyip yiyecek koymadan tekrar koyacam ama emin olamıyorum
Yani çıkarıp temizliyim miEkmek verilmez, hele o türe altına siyah kayıt koyup çek net olur.
Tüpte ekmeğe ait bir şey kalmasın.Yani çıkarıp temizliyim mi
Tamam teşekkürler inşallah sonuç alırımTüpte ekmeğe ait bir şey kalmasın.
Tüpte ekmeğe ait bir şey kalmasın.