Kraliçe karıncayı en güvenli şekilde nereden alabilirim

selman78

Yumurta
Üye
Kraliçe karıncayı en güvenli şekilde nereden alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

pegasuZX

Pupa
Yardımsever
Üye
Bence aramalısın Hocam. Ama illaha alacam dersen ant store olabilir ya da ne kadar güvenirsin bilmem underground ant world

garipadam

Yumurta
Üye
Merhaba, bende vakit sıkıntısı çektiğim için bir kraliçe karınca satın almak zorunda kaldım. Bugün sabah Ant Store Turkey’in Shopier mağazasından sipariş verdim. Kargonun bana ulaşmasını bekliyorum.

LDP

Yumurta
Üye
Ant store Turkey ama shopier de var kraliçe, Underground ant World'den alabilirsin veya karınca sanatından. Lakin almanı önermem aramak daha mantıklı Messor un ederi kesinlikle 100 TL etmez yarısı bile belki olabilir. Taş altlarında messor bulabilirsin lakin işçili koloni alma sadece kraliçe varsa alabilirsin.

creal

Larva
Üye
Ant store Turkey ama shopier de var kraliçe, Underground ant World'den alabilirsin veya karınca sanatından. Lakin almanı önermem aramak daha mantıklı Messor un ederi kesinlikle 100 TL etmez yarısı bile belki olabilir. Taş altlarında messor bulabilirsin lakin işçili koloni alma sadece kraliçe varsa alabilirsin.
Messorun 100 TL etmeyeceği konusunda size kessinlikle katılıyorum. 😀