Daha net fotoğraf gerekli tetramorium diyebilirim ama asla net değil bu fotoğraflardan imkansız net tahmin yapmak.Elimde bu kadar fotoğraf var şimdiden özür dilerim. Devrekanide buldum yağmurdan sonra yolun kenarında 5-8 mm arası olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Daha net fotoğraf gerekli tetramorium diyebilirim ama asla net değil bu fotoğraflardan imkansız net tahmin yapmak.
Daha net fotoğraf gerekli tetramorium diyebilirim ama asla net değil bu fotoğraflardan imkansız net tahmin yapmak.
Ben internetten baktım tetramorium sarı oluyor kraliçesi benimki mat siyah aklımda sorular kaldı?Tetramorium SP.
Bakım rehberi budur.Tetramorium Caespitum Bakım Rehberi
Tetramorium Caespitum Alt familya: Myrmicinae | Tür grubu: Tetramorium caespitum grubu Bölge : Tüm Avrupa bölgesinde yaygın bir tür. Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK Olumsuz Olumsuz...karincaciftligim.com
Teşekkürler iyi akşamlar.Renge bakarak tespit yapamazsınız, kesin olarak tetramorium kraliçesi.
Kahverengi de olur siyah da olur sarıya yakında olur zaten internete yazdığınızda Türkiye'de bulunmayan türlerin de görselleri çıkar tetramorium cinsi kraliçe.Ben internetten baktım tetramorium sarı oluyor kraliçesi benimki mat siyah aklımda sorular kaldı?