Sakin bir sekilde cımbızla alabilirsin cımbızla biraz zor olur ama kürdanın ucunu biraz şekerli suya bula sonra mite ı yapıştırıp almaya çalış.Arkadaşlar çok endişeleniyorum, yardım edin nolur. Çok kırmızı olması beni korkutuyor.
Limon suyu değil de limon kabuğunda ki asidik materyallerden ötürü limon kullanılıyor diye biliyorum.Ama bu asidik maddeler kraliçeye zarar verir mi bilemiyorum bu yüzden bilen birisi cevaplasın.Kulak çubuğu pamugunu limon suyuna batırıp sürsem birazcık tüpün içine olurmu
Kraliçeyi kaçamayacağı, ağızı açık bir kaba alın, kaba bir parça limon koyun ve kraliçeyi 1 saat kadar açık havada havalandırın. Bu işe yaramazsa kraliçeyi yaklaşık yarım saat kadar buzdolabında tutarak mite ı zayıflatmaya çalışın, mite zayıfladıktan sonra kulak temizleme çubuğunu ıslatarak mite ı kraliçeden ayırabilirsiniz.Arkadaşlar çok endişeleniyorum, yardım edin nolur. Çok kırmızı olması beni korkutuyor.
DeneyeceğimKraliçeyi kaçamayacağı, ağızı açık bir kaba alın, kaba bir parça limon koyun ve kraliçeyi 1 saat kadar açık havada havalandırın. Bu işe yaramazsa kraliçeyi yaklaşık yarım saat kadar buzdolabında tutarak mite ı zayıflatmaya çalışın, mite zayıfladıktan sonra kulak temizleme çubuğunu ıslatarak mite ı kraliçeden ayırabilirsiniz.
Deneyeceğim sabah sağolun arkadaşlar iyiki varsınız.Şekerli su çözeltisine bir damla limon suyu sıkın ya da limon suyuna bir pamuk bulandırıp tüpe bırakın. Bu tekniğin işe yaradığı arkadaşlar oldu.