Kraliçe karıncam sürekli çıkışı arıyor sizce neden?

Elreirrn

Larva
Üye
İnternetten aldığım Messor Structor türü kraliçe karıncam sürekli çıkışı arıyor sizce neden? Daha ilk işçisi çıkmadı sizce beslemeli miyim? Tıpayı pamukla değiştirmeli miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_20241027_235512_edit_423863143906677.jpg
    IMG_20241027_235512_edit_423863143906677.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 6
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 7026

Strese girdiği için kaçmaya çalışıyor, mümkün olduğunca rahatsız etmeyin. Bu arada kış uykusuna yatırmanız daha iyi olur çünkü büyük ihtimalle ilkbahara kadar yumurtlamayacak.

Elreirrn

Larva
Üye
Strese girdiği için kaçmaya çalışıyor, mümkün olduğunca rahatsız etmeyin. Bu arada kış uykusuna yatırmanız daha iyi olur çünkü büyük ihtimalle ilkbahara kadar yumurtlamayacak.
Nasıl yatıracağım? Ne ile beslemem lazım?

Adz94

Media
Üye
İnternetten aldığım Messor Stractor cinsi Kraliçe karıncam sürekli çıkışı arıyor sizce neden? Daha ilk işçisi çıkmadı sizce beslemelimiyim? Tıpayı pamukla değiştirlemiliyim?
Abicim fully cluastral bir tür için elli tane konu açıp nasıl beslerim diye soruyorsun önce kraliçenin bir işçisi olmalı. Gerçekten mesaj kasmak için yapıyomuşsun gibi hissettiriyor.

Nasıl yatıracağım? Ne ile beslemem lazım?
Tek kraliçeler, doğada diyapoza girmek için besine ihtiyaç duymasalar da, besleyerek abdomeninin büyüdüğünden emin olursanız, diyapoz boyunca hayatta kalmasını garanti altına almış olursunuz.
bkz.

Son düzenleme:

Elreirrn

Larva
Üye
Abicim fully cluastral bir tür için elli tane konu açıp nasıl beslerim diye soruyorsun önce kraliçenin bir işçisi olmalı. Gerçekten mesaj kasmak için yapıyomuşsun gibi hissettiriyor.

Tek kraliçeler, doğada diyapoza girmek için besine ihtiyaç duymasalar da, besleyerek abdomeninin büyüdüğünden emin olursanız, diyapoz boyunca hayatta kalmasını garanti altına almış olursunuz.
bkz.
Neden yorum kasayım?

Tek kraliçeler, doğada diyapoza girmek için besine ihtiyaç duymasalar da, besleyerekfğo abdomeninin büyüdüğünden emin olursanız, diyapoz boyunca hayatta kalmasını garanti altına almış olursunuz.
bkz.
Sadece nasıl bir besleme düzeni yapacağım onu anlamadım

bkz.
İlk defa besliyorum aklımda binlerce soru var. Böyle düşünmen hiç hoş değil.

Son düzenleme:

Adz94

Media
Üye
Neden yorum kasayım?

Sadece nasıl bir besleme düzeni yapacağım onu anlamadım

İlk defa besliyorum aklımda binlerce soru var. Böyle düşünmen hiç hoş değil.
Bu binlerce soruyu cevaplayacak 70 adet rehber var tür tespiti dışında pek de cevapsız sorunun kalacağını sanmıyorum. Onun dışında şekerli su ve öldürülmüş bir şekilde canlı yem vererek klasik düzende besleyin ve kış uykusuna yatırın.