Yolda bir kraliçe buldum ama yürüyemiyor kanatlarını gözümüm önünde koparmıştı sizce aliyim mi?
Fotoğrafını atma şansın varsa tür sorgulama konusu açabilirsin.Türü hakkında bakım rehberi atabilirizYolda bir kraliçe buldum ama yürüyemiyor kanatlarını gözümüm önünde koparmıştı sizce aliyim mi?
Evet bacaklarından dolayıAl çiftleşmiştir ve fotoğrafını atarsan türünü tespit edebiliriz.ayrıca yürümeme nedeni bacaklarından dolayı mı?
Bide türü messorFotoğrafını atma şansın varsa tür sorgulama konusu açabilirsin.Türü hakkında bakım rehberi atabiliriz
Bacaklarından dolayıysa almaman iyi olur hevesin boşa gidebilir.Evet bacaklarından dolayı
Bide türü messor
Eyw sağolBacaklarından dolayıysa almaman iyi olur hevesin boşa gidebilir.
Ama kraliçe gördüysen bence aramaya devam et çünkü messor uçuşları yoğun olur şanslıysan kraliçe bulabilirsin.Eyw sağol
Birşey olmaz çoğu kraliçenin tek amacı yumurtlamak zaten yürümeye pek ihtiyaçları yok. Bir tetramorium kraliçemin 2 ön bacağı olmasına rağmen 20 işçiye kadar çıkardı kolonisini.Bacaklarından dolayıysa almaman iyi olur hevesin boşa gidebilir.
Şuan ararsan bulma ihtimalin yüksek.messorsa un kurdu alırsan daha iyi olur ancak messorlar tohum da yediği için ilk işçilerin çıkınca kabuğunu kırdığın kuş yemlerinden verebilirsin.Un kurdu alırsan daha iyi olurŞuan ararsam kendime kraliçe bulabilirmiyim messor
Bide ben un kurdu almasam olurmu illa gereklimi
Reis nerde buldun messor ucusları bitti diye biliyorumYolda bir kraliçe buldum ama yürüyemiyor kanatlarını gözümüm önünde koparmıştı sizce aliyim mi?
Kanki kağıthande buldumReis nerde buldun messor ucusları bitti diye biliyorum
izmir urla’da da buldum messor karınca bi deliğe girmeye çalışıyordu kraliçeyi aldım toprağı hassas bir şekilde iyice inceledim yumurtlamadığına emin olup sahiplendimReis nerde buldun messor ucusları bitti diye biliyorum
Bir tek messor var diye biliyorum.Pekiya başka un kurdu istemiyen türler hangisi ben en az messor istiyor diye biliyorum