İlki kanatını bırakmıştı onu aldım diğerlerinde etrafta bulunan kırmızı karıncaların ağızlarından aldım yasiyolardi bunlar ne tür diğerlerinin kanatları duruyor ne yapmaliyim diğer küçükler acaba erkek mi hiçbir fikrim yok soyleyebilirmisiniz?
Kanatlı olan prens doğaya salabilirsiniz.İlki kanatını bırakmıştı onu aldım diğerlerinde etrafta bulunan kırmızı karıncaların ağızlarından aldım yasiyolardi bunlar ne tür diğerlerinin kanatları duruyor ne yapmaliyim diğer küçükler acaba erkek mi hiçbir fikrim yok soyleyebilirmisiniz?
Teşekkür ederimİlk iki fotoğrafta ki messor kraliçesi, altta ki iki fotoğrafta bir messor prensi var. Test tüpü kurulumunu yapmanız yeterli.
Teşekkür ederimKanatlı olan prens doğaya salabilirsiniz.
Prens erkek oluyor bizim hiç bir işime yaramaz. Kanatlı olanları salın diğerleri dursun.O zaman kanatlı olanları saliyorum prens ne oluyor yumurtlamiyirmu
prensler çiftleştikten sonra yoğun ereksiyondan dolayı ölüyorlar işimize yaramıyorO zaman kanatlı olanları saliyorum prens ne oluyor yumurtlamiyirmu
TeşekkürlerPrens erkek oluyor bizim hiç bir işime yaramaz. Kanatlı olanları salın diğerleri dursun.