Ege bölgesinde hangi tür kraliçe karıncalar çıkar şu zamanda?
teşekkürler hocam birde yeni başlayacağımda hangi türü önerirsinizHangi karınca hangi aylarda bulunur ??
Karınca nasıl bulunur biliyorum ama hangi karınca hangi ayda bulunur bilmiyorum bilgi verir misiniz?karincaciftligim.com
Buradan uçuşlara bakabilirsiniz.
Lasius ya da Messor besleyin bence, Messorları beslemesi kolayken Lasiuslar ise çok az strese giriyor.teşekkürler hocam birde yeni başlayacağımda hangi türü önerirsiniz
Oradaki uçuş takvimi eksik ve hatalı hocam, şu anda oluşturulmuş bir uçuş takvimi yok bildiğim kadarıyla.Hangi karınca hangi aylarda bulunur ??
Karınca nasıl bulunur biliyorum ama hangi karınca hangi ayda bulunur bilmiyorum bilgi verir misiniz?karincaciftligim.com
Buradan uçuşlara bakabilirsiniz.
teşekkürler peki bunları şehirde bulmam kolay mıLasius ya da Messor besleyin bence, Messorları beslemesi kolayken Lasiuslar ise çok az strese giriyor.
Yol kenarlarında uygun sıcaklıklarda, yağmurdan sonra bulma şansınız artar. Çimenlik, ormanlık alanlarda bulmak biraz daha zor ama imkansız değil. Forumda, insanların nerede, hangi koşullarda, hangi karıncayı bulduğuna dair bir yer var oraya göz atabilirsiniz.teşekkürler peki bunları şehirde bulmam kolay mı
tamamdır hocam teşekkürlerYol kenarlarında uygun sıcaklıklarda, yağmurdan sonra bulma şansınız artar. Çimenlik, ormanlık alanlarda bulmak biraz daha zor ama imkansız değil. Forumda, insanların nerede, hangi koşullarda, hangi karıncayı bulduğuna dair bir yer var oraya göz atabilirsiniz.