KayırIslak kulak çubuğuyla mazikçe ovaladınız mı?
Kulak copuyle ovaliyimmiIslak kulak çubuğuyla mazikçe ovaladınız mı?
EvetKayır
Kulak copuyle ovaliyimmi
Kafasına sürmeden vücuduna sursum yine hareket yok
Kafasına sürmeden vücuduna sursum yine hareket yok
Ölmüş hocam.Yaptım hocam simdi ne yapmalıyım vücudu deil ayakları ve antenide hareket etmiyo üşümüş olabilirmi peteğin ustune koyimmi
Ölmüş hocam.
😢😢😢😥Allah rahmet eylesin.
Deneyim oldu size de.
Ölmüş hocam.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz icin giden geri gelmiyor maalesef bu karınca benim icin ilkti ve son olur sanırım moralim cok bozuk bi daha sorumluluk alabilirmiyim bilmiyorum son olarak yine teşekkür ederim iyi hobilerAllah rahmet eylesin.
Deneyim oldu size de.
Konudan alakasız yazıyorum kusura bakmayın ama ben hiç şuana kadar abdomeni bu kadar büyük solenopsis görmedim benim kraliçelerim mi çok küçük yoksa bu kraliçe mi çok büyük.Bilmiyorum ins olmemistir ilk karıncam elim titriyor napcam bilmiyorum
Konudan alakasız yazıyorum kusura bakmayın ama ben hiç şuana kadar abdomeni bu kadar büyük solenopsis görmedim benim kraliçelerim mi çok küçük yoksa bu kraliçe mi çok büyük.
Kral pes etme bak ben 3 tane kraliçe denedim 3 de ilk işcilerden sonra öldü çok garipti benimde moralim baya bozuldu ama pes etmedim ve şu an 4. gayet sağlıklı ve başarılı çok şükür yani denemekten vazgeçme ilk deneme olur böyle.😢😢😢😥
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz icin giden geri gelmiyor maalesef bu karınca benim icin ilkti ve son olur sanırım moralim cok bozuk bi daha sorumluluk alabilirmiyim bilmiyorum son olarak yine teşekkür ederim iyi hobiler
Aphaenogaster olabilir mi acaba?Bende de 2 tane solenopsis var ve bunun devasa bir abdomeni var.
Kral haklısın aslında herseyin sonu deilKral pes etme bak ben 3 tane kraliçe denedim 3 de ilk işcilerden sonra öldü çok garipti benimde moralim baya bozuldu ama pes etmedim ve şu an 4. gayet sağlıklı ve başarılı çok şükür yani denemekten vazgeçme ilk deneme olur böyle.
Bunlar benim denemelerim bir tanesi ni işciler parçaladı
Sağlıklı olanda asetan kağıdım olmadığı için dolabımda
Yanlız beyler ben bişi sorucam görselde gördüklerinizin işcisi oldu ama kantları bu nasıl oluyo ya.Kral pes etme bak ben 3 tane kraliçe denedim 3 de ilk işcilerden sonra öldü çok garipti benimde moralim baya bozuldu ama pes etmedim ve şu an 4. gayet sağlıklı ve başarılı çok şükür yani denemekten vazgeçme ilk deneme olur böyle.
Bunlar benim denemelerim bir tanesi ni işciler parçaladı
Sağlıklı olanda asetan kağıdım olmadığı için dolabımda
Eğer çiftleşme uçuşundan indiği an denk gelip aldıysan kanatları ondan vardır.Yanlız beyler ben bişi sorucam görselde gördüklerinizin işcisi oldu ama kantları bu nasıl oluyo ya.
Bide karın kısmının beyaz olması gerekmezmiydi çok saçma
Hata yapmadan doğrusu öğrenilmez. Ben de ilk kraliçeme şekerli su verdiğimde yanlışlıkla şırıngayla dırekt üzerine püskürttüm şekerli suyu. Şekerli su verecekken bir fırçanın arkasını şekerli suya bandırıp sonra tüpe değdirirseniz böyle boğulmalar yaşanmaz.😢😢😢😥
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz icin giden geri gelmiyor maalesef bu karınca benim icin ilkti ve son olur sanırım moralim cok bozuk bi daha sorumluluk alabilirmiyim bilmiyorum son olarak yine teşekkür ederim iyi hobiler