Camponotus cinsi kraliçe, tanaemyrmex altcinsindenKraliçe karınca mı?
Kanatlarını döktüğü için çok muhtemel döllenmiştir.Çok teşşekürler birde döllenmiş olup olmadığını nasıl anlarım
Peki 1 hafta sessiz karanlık bir ortamda üstünü o kırmızı hafif şeffaf şeyle kapatsam yumurta çıkar mıKanatlarını döktüğü için çok muhtemel döllenmiştir.
Olur ama kurulumu birdaha yapmanızı öneririm suyun olduğu tarafa çok fazla pamuk tıkmışsınız. Kraliçenin suya erişebileceğini sanmıyorum.Peki 1 hafta sessiz karanlık bir ortamda üstünü o kırmızı hafif şeffaf şeyle kapatsam yumurta çıkar mı
Suyu koyduğunuz yerden bahsediyorum. Siz kurulum yaparken başka bir kabın içine alabilirsiniz kraliçeyi. Ama şimdi yeniden kurmak önemli çünkü yumurtlarsa zorlanırsınız.Ama kaçırma riskine karşı ne yapmalıyım karınca aşırı strese girmez mi
Sağolun bilgilendirdiğiniz için kraliçeyi 1-2 gündür aşırı şekilde rahatsız ediyorum birşey olur diye endişelendim teşşekürler hemen değiştiriyorum.Suyu koyduğunuz yerden bahsediyorum. Siz kurulum yaparken başka bir kabın içine alabilirsiniz kraliçeyi. Ama şimdi yeniden kurmak önemli çünkü yumurtlarsa zorlanırsınız.
Bakın pamuğu az koyun ama çok da az olmasın yani ters çevirince su akmasın ama pamuğun tamamı da su alsın. Şuan çünkü kraliçenin suyla teması yok kesinlikle.Sağolun bilgilendirdiğiniz için kraliçeyi 1-2 gündür aşırı şekilde rahatsız ediyorum birşey olur diye endişelendim teşşekürler hemen değiştiriyorum.
Sağolun iyi günler.Bakın pamuğu az koyun ama çok da az olmasın yani ters çevirince su akmasın ama pamuğun tamamı da su alsın. Şuan çünkü kraliçenin suyla teması yok kesinlikle.
Pamuğun ucu ıslak olacak şekilde yapın barbekü çubuğu ile ufak ufak dokundurabilirsiniz. Pamuk sık olsun.Sağolun iyi günler.