Ant store turkey veya Underground ant world sitesini öneririm güvenilir 2 sitedende alışveriş yaptım ama tavsiye olarak şunu'da söyleyeyim kraliçe karınca pek satın almanı tavsiye etmem bazıları sıkıntılı çıkabiliyor.Herkese iyi akşamlar. Karınca sezonu yavaştan bitmeye başladı, ne kadar ararsam arayayım bir kraliçe bulamadım. Bildiğiniz, güvenilir, satın alabileceğim bir yer var mı?
Karınca sanatı güvenli de 39 gündür kargoya vermedi. (Daha öncesinde siparişlerim oldu.)Ant store turkey veya Underground ant world sitesini öneririm güvenilir 2 sitedende alışveriş yaptım ama tavsiye olarak şunu'da söyleyeyim kraliçe karınca pek satın almanı tavsiye etmem bazıları sıkıntılı çıkabiliyor.
Merhabalar, Eylül ayında Messor ve Crematogaster uçuşları başlıyor. Bence hâlâ şansınız yüksek, pes etmeyin.Herkese iyi akşamlar. Karınca sezonu yavaştan bitmeye başladı, ne kadar ararsam arayayım bir kraliçe bulamadım. Bildiğiniz, güvenilir, satın alabileceğim bir yer var mı?
Bence umudunu kaybetme 1 ayı aşkın süredir bulamamıştım ama dün bir gecede 3 tane buldum hala uçuş yapam türler var.Herkese iyi akşamlar. Karınca sezonu yavaştan bitmeye başladı, ne kadar ararsam arayayım bir kraliçe bulamadım. Bildiğiniz, güvenilir, satın alabileceğim bir yer var mı?
Hocam hangi saat aralıklarında bakmamı önerirsiniz siz kaç gibi buldunuzBence umudunu kaybetme 1 ayı aşkın süredir bulamamıştım ama dün bir gecede 3 tane buldum hala uçuş yapam türler var.
Ben bulduğum bütün kraliçeleri sabah veya akşam saatlerinde buldum. Size de bu saatlerde bakmanızı önerebilirim; fakat yine de en önemli faktör, maalesef, şans.Hocam hangi saat aralıklarında bakmamı önerirsiniz siz kaç gibi buldunuz
Ben gece 11 gibi buldum ama bir ışık kaynağının çevresindeydi hatta bir tane bulduğum pheidole cinsi direkt ışığın üstündeydi yani. Ama nemin yüksek olduğu zamanlarda gitmenizi öneririm ben bulduğumda +80 nem vardı.Hocam hangi saat aralıklarında bakmamı önerirsiniz siz kaç gibi buldunuz
Sabah erken 6:00-8:00 veya akşam üstü şansınız artacaktır.Ben gece 11 gibi buldum ama bir ışık kaynağının çevresindeydi hatta bir tane bulduğum pheidole cinsi direkt ışığın üstündeydi yani. Ama nemin yüksek olduğu zamanlarda gitmenizi öneririm ben bulduğumda +80 nem vardı.