Kraliçe karınca nasıl bulabilirim?

BestOfFadeleS

Yumurta
Üye
Birkaç gündür saatlerdir dışarılardayım ve hiç bir kraliçeye rastlamadım, ameliyatlı olduğum için bu durum beni biraz yormaya başladı.

Karınca nasıl bulabilirim? İstanbul'da yaşıyorum.

11:00-17:00 arada dinlenerek arama yapıyorum birkaç gündür ve bakındığım yerler şu şekilde: orman patikası, koşu yolu kenarları, kaldırımlar, bahçeler.

ByRabel

Pupa
Üye
Birkaç gündür saatlerdir dışarılardayım ve hiç bir kraliçeye rastlamadım, ameliyatlı olduğum için bu durum beni biraz yormaya başladı.

11:00-17:00 arada dinlenerek arama yapıyorum birkaç gündür ve bakındığım yerler şu şekilde: orman patikası, koşu yolu kenarları, kaldırımlar, bahçeler.
Park bul bir tane saat 12 gibi hava güneşli ve rüzgarsız bir zamanda rahat bulursunuz

y_serdar26

Yumurta
Üye

karınca yuvalarina bak yuva ağzı çok hareketliyse kraliçe çıkaracaktır o gün kaldırım kenarlarina bakabilrsiniz ben bugün 3 tane messor buldum messorlar parkta bahçede yeşilliklerde pek bulunmuyor kuru toprak arazi veya kaldırım kenarlarinda messor bulabilirsiniz.

BestOfFadeleS

Yumurta
Üye
15 derece üstü rüzgarsız havalarda bulmanız daha kolay olur dediğim gibi bu iş şans işi :)
karınca yuvalarina bak yuva ağzı çok hareketliyse kraliçe çıkaracaktır o gün kaldırım kenarlarina bakabilrsiniz ben bugün 3 tane messor buldum messorlar parkta bahçede yeşilliklerde pek bulunmuyor kuru toprak arazi veya kaldırım kenarlarinda messor bulabilirsiniz.
Sağ olun hocam. Yarın da bir son kez arama yapacağım, sonra daha arayamam.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yağızalp

Minör
Üye
Bu konu hakkında rehberler bile var kullanmanız için sürekli aynı konuyu açıyorlar benim tavsiyem herkes konu açmadan önce arama çubuğunu kullansın

BestOfFadeleS

Yumurta
Üye
Bu konu hakkında rehberler bile var kullanmanız için sürekli aynı konuyu açıyorlar benim tavsiyem herkes konu açmadan önce arama çubuğunu kullansın
Aslında konuyu bu amaçla açmadım ama moderatorler içeriğini değiştirmiş ve konu nasıl bulurum'a dönmüş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yağızalp

Minör
Üye
Aslında konuyu bu amaçla açmadım ama moderatorler içeriğini değiştirmiş ve konu nasıl bulurum'a dönmüş.
Tamam biraz yanlış çıkışmışım kusura bakma bende kraliçe arıyorum uçuş sonrası taş kaldırmanı öneririm ve bulamazsan üzülme sen aramazken karşına çıkıyor zaten uçuşlar bildiğim kadarıyla temmuza kadar var o konuda endişen olmasın bulursun ve bence saat 13 ile 17 arası bak çünkü 11 de uçuş oluyorsa alatelerin birbirlerini bulup çiftleşip yere inmesi var hava zaten en çok saat 13 00 gibi ısınıyor gece de yağmur yağdıysa havada güneşli sıcaksa herşey tamam

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
İlk mesajınızın içeriği moderatörler tarafından değiştirilmedi, yalnızca sizin yaptığınız değişiklikler var. İçeriği değiştirilen mesajların sağ altında bununla ilgili bir ibare görebilirsiniz.

Düzenlenen ilk mesajınızın düzenlenmesinin sebebinin size bildirim olarak gelmesi lazım aslında; gelmediyse bana DM atın. Bazı mesajların silinmesinin de sebebi, mesajınızın düzenlenmesinin sebebiyle aynı.

Düzenlenen ikinci mesajınızda, yani şu an yanıtladığım mesajda, bariz olarak kural ihlali vardı. Herhalde üstü kapalı anlatınca anlaşılmayacağını sandınız.

Bu tarz konular hakkında itirazınız olursa lütfen moderatörlerle DM üzerinden iletişime geçin.