Az önce parkta buldum bugün yağmur yağdığı için parka geldim direkt önüme çıktı kraliçe mi? Karınca olduğundan bile şüpheliyim
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kraliçe değil ama erkek birey. Muhtemelen camponotus sp. Bulduğunuz bölgenin yakınlarında ararsanız kraliçe bulma ihtimaliniz var.Az önce parkta buldum bugün yağmur yağdığı için parka geldim direkt önüme çıktı kraliçe mi? Karınca olduğundan bile şüpheliyim
Erkek oldugu nasıl anlaşılıyorKraliçe değil ama erkek birey. Muhtemelen camponotus sp. Bulduğunuz bölgenin yakınlarında ararsanız kraliçe bulma ihtimaliniz var.
Kafası kucuk oluyo sıvrı sınek benzerıErkek oldugu nasıl anlaşılıyor
En belgin özelliği abdomen ve genel boyutu olur. Kraliçelerde abdomen dolgun ve büyük olur, erkeklerde daha cılız ve uzun ince yapıdadır. Ayrıca erkekler camponotus özelinde konuşursak nerden baksak bir işçi boyutunda kadarlar.Erkek oldugu nasıl anlaşılıyor
Peki teşekkürlerEn belgin özelliği abdomen ve genel boyutu olur. Kraliçelerde abdomen dolgun ve büyük olur, erkeklerde daha cılız ve uzun ince yapıdadır. Ayrıca erkekler camponotus özelinde konuşursak nerden baksak bir işçi boyutunda kadarlar.
Tamamdır teşekkürlerKafası kucuk oluyo sıvrı sınek benzerı