Kraliçe Karınca mı?

FINWORLD

Yumurta
Üye
1000006006.jpg1000006007.jpg1000006003.jpg

Ekli dosyalar

• 1000006003.jpg
    1000006003.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 6
Moderatör tarafında düzenlendi:

FINWORLD

Yumurta
Üye
Ankarada yaşıyorum ve bu gün çok gezindim ama hiç bulamadım bu karıncada diğerleri arasında büyük görünce aldım ama emin olamadığım için size sordum yani acaba uçuşlar mı başlamadı acaba ankarada hava haala çok soğuk ya da bazen önüme karınca yuvaları çıkıyor ve karıncalarda oluyor bu yuvaların ağızlarını aça aça yuvanın kraliçesine denk gelebilirmiyim yoksa bu çok canice bir fikirmi 😃

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
Ankarada yaşıyorum ve bu gün çok gezindim ama hiç bulamadım bu karıncada diğerleri arasında büyük görünce aldım ama emin olamadığım için size sordum yani acaba uçuşlar mı başlamadı acaba ankarada hava haala çok soğuk ya da bazen önüme karınca yuvaları çıkıyor ve karıncalarda oluyor bu yuvaların ağızlarını aça aça yuvanın kraliçesine denk gelebilirmiyim yoksa bu çok canice bir fikirmi 😃
Ankara'da ben de kraliçe bulamıyorum. Nisanda hava sıcakken messorlar uçtu. Havalar ısınınca belki yine messor uçuşu olabilir. Haziran temmuzda uçuşlar coşuyor o zaman bence bulursunuz. Doğadaki kolonilere dokunmayın hem etik değil hem de çoğu zaman ev ortamına alışamıyorlar.