Kraliçe karınca bulamıyorum

Genzy

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar,bugün bursada hava 25 derece falandı bende saat 17:00dan 19:00a kadar aradım fakat bulamadım ilk arayışımdı yağmur yağalı 3 4 gün oldu o yüzden olabilir mi rüzgar 5-6kmdeydi nemde 55 60 falandı neden olabilir?

birde yazmayı unutmuşum kraliçe bulmadan önce ben test tüplerini hazırladım evde duruyolar onlar karınca bulana kadar dursa bir sorun olur mu

Son düzenleme:

Magilus

Yumurta
Üye
Test tüpünde biraz erkenci davranmışsın. Benimde uzun seneler karşıma hiç çıkmadı taki çalıştığım yerin karşısında kaldırımın orda beslediğim karıncalar çiftleşme uçuşuna çıkana kadar. Biraz şans işi

Ates1dorukk

Pupa
Üye
Test tüpünde biraz erkenci davranmışsın. Benimde uzun seneler karşıma hiç çıkmadı taki çalıştığım yerin karşısında kaldırımın orda beslediğim karıncalar çiftleşme uçuşuna çıkana kadar. Biraz şans işi
Hocam çok doğru söylemiş. Park-bahçede bulunan duvar ve yol kenarlarına bakarsanız bulma ihtimaliniz çok daha yüksek olur. Evinizin veya bulunduğunuz konumdaki kolonileri inceleyip uçuş zamanını bekleyebilirsiniz veya cinsini belirleyip uçuş zamanımına ve takvimine bakmanızda fayda var.