Kraliçe Karınca Bulamıyorum

yeminyey

Yumurta
Üye
Ankara'da yaşıyorum yaklaşık 4 gündür farklı saatlerde, saatlerce karınca arıyorum ancak bulamıyorum. Bu konu aradığım günlerle mi ilgili? Yoksa artık bu hobiyi devam ettirmeyi düşünmüyorum bıktım lütfen yardımcı olur musunuz?

KingCat

Intercaste
Üye
Ankara'da yaşıyorum yaklaşık 4 gündür farklı saatlerde, saatlerce karınca arıyorum ancak bulamıyorum. Bu konu aradığım günlerle mi ilgili? Yoksa artık bu hobiyi devam ettirmeyi düşünmüyorum bıktım lütfen yardımcı olur musunuz?
Doğru yerlere bakmıyorsunuzdur. Öğlen saatleri veya sabah saatleri çıkın 1-2 saat gezin illaki bulursunuz. Kraliçeyi ve işçiyi ayırt etmeyi öğrenin öncelikle. Bence 4 gün arayıp bulamadığınız için hobiyi bırakmayın çok hızlı pes ediyorsunuz. Duvar kenarlarına bakın kaldırımlarda ben çok görmüyorum ama duvar kenarlarında var.

Her gün çıktığınız da bulacaksınız diye bir şey yok bir gün çıkarsınız 1 tane bile bulamazsınız öbür gün uçuşa denk gelirsiniz 10 tane bulursunuz bu iş böyle.
He hiç bulamadınız en kötü internetten alırsınız ama bu en son yapacağınız şey olsun çünkü kargoda kraliçe ölebilir.

yeminyey

Yumurta
Üye
Doğru yerlere bakmıyorsunuzdur. Öğlen saatleri veya sabah saatleri çıkın 1-2 saat gezin illaki bulursunuz. Kraliçeyi ve işçiyi ayırt etmeyi öğrenin öncelikle. Bence 4 gün arayıp bulamadığınız için hobiyi bırakmayın çok hızlı pes ediyorsunuz. Duvar kenarlarına bakın kaldırımlarda ben çok görmüyorum ama duvar kenarlarında var.

Her gün çıktığınız da bulacaksınız diye bir şey yok bir gün çıkarsınız 1 tane bile bulamazsınız öbür gün uçuşa denk gelirsiniz 10 tane bulursunuz bu iş böyle.
He hiç bulamadınız en kötü internetten alırsınız ama bu en son yapacağınız şey olsun çünkü kargoda kraliçe ölebilir.
Anlıyorum desteğniz için çok teşekkür ederim bu konuda bakıyorum Ankara'da Sabah saatlerinde nem 50+ ama hava 20 derece öğlen 35+ ama nem 20 yani bilemiyorum bu hava tutarsızlıgımdan dolayı olabilirmi

Hasancık

Majör
Üye
Merhabalar, sırf kraliçe bulmak için kilometrelerce ve saatlerce yol kat edip elim boş döndüğüm çok fazla gün oldu. Fakat eninde sonunda buluyorsunuz, pes etmeyin. Genelde hep beklenmedik yerlerde ve anlarda bulmuşumdur. Bu beklenmedik anlara hazırlıklı olmak için yanımda hep test tüpü bulundurdum, size de aynısını öneriyorum.

emre9293

Pupa
Üye
Hocam doğru yerlere bakmak önemli onun dışında tamamen şans olduğunu düşünüyorum günlerce en uygun yerleri ararsınız kendi odanızda bulursunuz böyle birşey.

yeminyey

Yumurta
Üye
Anlık olarak 3.30 saat karınca aradım ve bulamadım saat 6 dan beri dışarda karınca arıyorum galiba Ankara'daki karıncalar menepoza girmis

Sivaslı

Yumurta
Üye
Ben de işsiz gibi her yeri geziyorum sırf bir kraliçe bulmak için. Hatta bu iş öyle bir noktaya geldi ki artık; her gün aynı saatlerde elimde şişeyle, kafam yerde dolandığım için dayılar beni galiba deli zannetmeye başladı😁

yeminyey

Yumurta
Üye
Ben de işsiz gibi her yeri geziyorum sırf bir kraliçe bulmak için. Hatta bu iş öyle bir noktaya geldi ki artık; her gün aynı saatlerde elimde şişeyle, kafam yerde dolandığım için dayılar beni galiba deli zannetmeye başladı😁
Valla bazı dayılara derdimi anlattım görünca daha bulamadınmı diyip hala hatır soruyorlar yakında onlarda aramaya baslicak

than3389

Yumurta
Üye
bana ulaşabilirsin yeni başlayanara ücretsiz koloni verebilirim [email protected] veya instagram utl3388000

KingCat

Intercaste
Üye
Pes etmeyin yürüyüş yapıyormuş gibi düşünün duvar kenarlarına bakın hava 20 derecenin altında olmasın.