Ön ayaklarda kopukluk var mı? görünmüyorda.Ekli dosyayı görüntüle 52706Kraliçe karınca satın aldım, bugün kargodan geldi ama iki bacağında sıkıntı var hayati tehlike oluşturur mu? Ayrıca kraliçenin geldiği tüpte kopuk bacak yoktu.
Componutus s dimi hangi siteden aldın kardeşim bacağı bende olabilir 😂Ekli dosyayı görüntüle 52706Kraliçe karınca satın aldım, bugün kargodan geldi ama iki bacağında sıkıntı var hayati tehlike oluşturur mu? Ayrıca kraliçenin geldiği tüpte kopuk bacak yoktu.
Aldığınız kişiye söyleyin paranızı iade etsin. Satarken kopuk bacaklı olduğunu belirtmediyse bu yaptıkları ayıplı mal satmaktır.Ekli dosyayı görüntüle 52706
Kraliçe karınca satın aldım, bugün kargodan geldi ama iki bacağında sıkıntı var hayati tehlike oluşturur mu? Ayrıca kraliçenin geldiği tüpte kopuk bacak yoktu.
Bu benim karıncam değil diyor. Forumda bu satıcı ve arkadaşlarının hesabını bildirmem iyi olur diye düşünüyorum bir kişi bile bu duruma düşmese iyidir.Aldığınız kişiye söyleyin paranızı iade etsin. Satarken kopuk bacaklı olduğunu belirtmediyse bu yaptıkları ayıplı mal satmaktır.
Satışı forum üzerinden mi yaptınız?Bu benim karıncam değil diyor. Forumda bu satıcı ve arkadaşlarının hesabını bildirmem iyi olur diye düşünüyorum bir kişi bile bu duruma düşmese iyidir.
Hayır. Sahibinden üzerinden aldım bu kişilerin hesabını bildirmek istedim başkası böyle bir duruma düşmemesi için.Satışı forum üzerinden mi yaptınız?
Paylaştım moderatörler onaylıyınca herkes görür.Kasten mağdur edildiğiniz için satıcı kimliğini ifşa etme hakkınız var, ismi her ne ise burada paylaşın. Alacak olan varsa almasın ya da almadan önce detaylı bilgilendirme istesin.
Tamam o zaman. Satıcı buradan satış yaptıysa bu ban sebebi çünkü.
Tamamdır moderatörler paylaştırmaz o zaman. Paylaşılırsada ben silerim.Tamam o zaman. Satıcı buradan satış yaptıysa bu ban sebebi çünkü.
Satıcının ismini burada açıklamayın hocam rica ediyorum. Her ne kadar ayıplı mal satmış olsa da satıcının reklamına da döner bu. O adamın satış yaptığını öğrenip DM'den ticarete döndürebilirler yine.
Peki iş işten geçti yapacak bişi yok bu kraliçe ölür mü yoksa sakat olarak yaşayabilir mi?Tamam o zaman. Satıcı buradan satış yaptıysa bu ban sebebi çünkü.
Satıcının ismini burada açıklamayın hocam rica ediyorum. Her ne kadar ayıplı mal satmış olsa da satıcının reklamına da döner bu. O adamın satış yaptığını öğrenip DM'den ticarete döndürebilirler yine.
EvetKopuk mu hocam?
Sıkıntı olmaz.
Ön bacaklar kopuksa sıkıntı olur.Sıkıntı olmaz.
Bir tane ön bir tane orta fotorafta belli zaten.Ön bacaklar kopuksa sıkıntı olur.
Ölebilir de, kolonisinide kurabilir. Kimse bilemez.Bir tane ön bir tane orta fotorafta belli zaten.
Bende de kaç defa yaşadım bu durumu yaşama ihtimali var ama ben şu zamana kadar 3-4 tane sakat kraliçe besledim yaşamadılar sen yine de ümidini kesme protein şekerli su filan ver başka yapılabilecek bir şey yok.Bir tane ön bir tane orta fotorafta belli zaten.
Biraz tüpe alışsın vericem.Bende de kaç defa yaşadım bu durumu yaşama ihtimali var ama ben şu zamana kadar 3-4 tane sakat kraliçe besledim yaşamadılar sen Gine’de ümidini kesme protein şekerli su filan ver başka yapılabilecek bir şey yok.