Kraliçe karınca almak istiyorum

Nurett1n

Yumurta
Üye
Daha önce bulduğum iki kraliçemden ikiside yumurtlamasina rağmen yavru alamadim ve biri öldü türlerini öğrenmediğim ve yanlış bakım sonucu olduğunu düşünüyorum. Karınca satın almak istiyorum. Site önerebilir misiniz?

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Daha önce bulduğum iki kraliçemden ikiside yumurtlamasina rağmen yavru alamadim ve biri öldü türlerini öğrenmediğim ve yanlış bakım sonucu olduğunu düşünüyorum. Karınca satın almak istiyorum. Site önerebilir misiniz?
Bakımla ilgili bir eksiğiniz varsa önce bunu düzeltmek adına daha iyi öğrenmenizi tavsiye ederim, çünkü yeni bir kraliçe alsanız bile aynı hataları yapmanız sonucunda yine başarısız olmanız da muhtemel. Almak istediğiniz veya sipariş vereceğiniz cinsi buraya atın gerekli önemli bilgiler size sağlanır.

Nurett1n

Yumurta
Üye
Bakımla ilgili bir eksiğiniz varsa önce bunu düzeltmek adına daha iyi öğrenmenizi tavsiye ederim, çünkü yeni bir kraliçe alsanız bile aynı hataları yapmanız sonucunda yine başarısız olmanız da muhtemel. Almak istediğiniz veya sipariş vereceğiniz cinsi buraya atın gerekli önemli bilgiler size sağlanır.
Teşekkürler ben tam olarak nereden alacağıma karar vermedin sizin bir öneriniz olabilirmi acaba?

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Teşekkürler ben tam olarak nereden alacağıma karar vermedin sizin bir öneriniz olabilirmi acaba?
antstoreTurkey'den satın alanlar bildiğim kadarıyla memnun kalıyorlar, güvenilirdir. Rica ederim.

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Bakımla ilgili bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, çünkü besleme gerektirmeyen bir tür; sadece tüpte durarak bile işçi çıkarabiliyor. Bence sadece şansınız yaver gitmemiş. Uçuş sezonu daha yeni yeni başlıyor, bu yüzden önünüzde daha birçok şans olacak. Ama illa ki bir site isterseniz, Underground Ant World'e ya da sahibinden'e bakabilirsiniz.