Bakımla ilgili bir eksiğiniz varsa önce bunu düzeltmek adına daha iyi öğrenmenizi tavsiye ederim, çünkü yeni bir kraliçe alsanız bile aynı hataları yapmanız sonucunda yine başarısız olmanız da muhtemel. Almak istediğiniz veya sipariş vereceğiniz cinsi buraya atın gerekli önemli bilgiler size sağlanır.Daha önce bulduğum iki kraliçemden ikiside yumurtlamasina rağmen yavru alamadim ve biri öldü türlerini öğrenmediğim ve yanlış bakım sonucu olduğunu düşünüyorum. Karınca satın almak istiyorum. Site önerebilir misiniz?
Teşekkürler ben tam olarak nereden alacağıma karar vermedin sizin bir öneriniz olabilirmi acaba?Bakımla ilgili bir eksiğiniz varsa önce bunu düzeltmek adına daha iyi öğrenmenizi tavsiye ederim, çünkü yeni bir kraliçe alsanız bile aynı hataları yapmanız sonucunda yine başarısız olmanız da muhtemel. Almak istediğiniz veya sipariş vereceğiniz cinsi buraya atın gerekli önemli bilgiler size sağlanır.
antstoreTurkey'den satın alanlar bildiğim kadarıyla memnun kalıyorlar, güvenilirdir. Rica ederim.Teşekkürler ben tam olarak nereden alacağıma karar vermedin sizin bir öneriniz olabilirmi acaba?
Eğer afyonkarahisarda yaşıyorsan sana messor kraliçesi verebilirim.Teşekkürler ben tam olarak nereden alacağıma karar vermedin sizin bir öneriniz olabilirmi acaba?
Düzce'de yaşıyorum ama teşekkürlerEğer afyonkarahisarda yaşıyorsan sana messor kraliçesi verebilirim.