bu daha net sanırımKraliçe karınca ama cinsini bilmiyorum.Tür tahmini yapılamaz zaten bu görselle.
Evet Camponotus kraliçesi kendisi.bu daha net sanırım
Rica ederim.Çok güzel bi cins kendisine hayranımdır.Başlangıç içinde kolay olacak.Burdan tür rehberine bakın veya Youtube'den video vs. izleyin.Zor değil beslemek hele ki böyle başlangıç seviyesi cinsler daha rahattır.Yine kafanıza takılan birşey olursa buradayız 🙃Teşekkürler
Camponotus yazdığımda bir çok farklı karınca çıkıyor. Bu hangisi acaba ne diye aramam gerekiyor? Camponotus yazdığımda turuncu karıncalar falan çıkıyor.Rica ederim.Çok güzel bi cins kendisine hayranımdır.Başlangıç içinde kolay olacak.Burdan tür rehberine bakın veya Youtube'den video vs. izleyin.Zor değil beslemek hele ki böyle başlangıç seviyesi cinsler daha rahattır.Yine kafanıza takılan birşey olursa buradayız 🙃
Tanaemyrmex altcinsine ait.bu daha net sanırım
TeşekkürlerTanaemyrmex altcinsine ait.
Hocam forumdan ''Karınca Rehberi'' kısmına tıklayın ve ordan da ''Türlere Göre Bakım'' kısmına tıklayın.Sonrasında Camponotus türlerine bakın ve sizin karıncanıza en çok benzeyeni örnek alabilirsiniz.Yani bazı cinsler için uygun değil böyle yapmak ama Camponotus'ta benzeyene göre bakabilirsiniz bence.Zaten en fazla benzeyen Camponotus Sanctus bi bakın bakalım.Camponotus yazdığımda bir çok farklı karınca çıkıyor. Bu hangisi acaba ne diye aramam gerekiyor? Camponotus yazdığımda turuncu karıncalar falan çıkıyor.
TTanaemyrmex
Tamam bakacağım sağol.Hocam forumdan ''Karınca Rehberi'' kısmına tıklayın ve ordan da ''Türlere Göre Bakım'' kısmına tıklayın.Sonrasında Camponotus türlerine bakın ve sizin karıncanıza en çok benzeyeni örnek alabilirsiniz.Yani bazı cinsler için uygun değil böyle yapmak ama Camponotus'ta benzeyene göre bakabilirsiniz bence.Zaten en fazla benzeyen Camponotus Sanctus bi bakın bakalım.
Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Alt familya: Formicinae | Alt cins: Tanaemyrmex Bölge : G.Afrika, Afganistan, Yunanistan, Kıbrıs, Lübnan, Suriye, İran, İsrail ve Türkiye Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK...karincaciftligim.com
Az önce yapay zekaya sordum Camponotus Barbaricus'a benziyor dedi. Baktım gerçekten çok benziyor siz ne dersiniz?Hocam forumdan ''Karınca Rehberi'' kısmına tıklayın ve ordan da ''Türlere Göre Bakım'' kısmına tıklayın.Sonrasında Camponotus türlerine bakın ve sizin karıncanıza en çok benzeyeni örnek alabilirsiniz.Yani bazı cinsler için uygun değil böyle yapmak ama Camponotus'ta benzeyene göre bakabilirsiniz bence.Zaten en fazla benzeyen Camponotus Sanctus bi bakın bakalım.
Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Alt familya: Formicinae | Alt cins: Tanaemyrmex Bölge : G.Afrika, Afganistan, Yunanistan, Kıbrıs, Lübnan, Suriye, İran, İsrail ve Türkiye Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK...karincaciftligim.com
Bu konularda kesin bişey demek hiç doğru olmaz ve benimde çok fazla bilgim yok türler hakkında.Ama bu cinste besleme şekli falan çok aşırı değişiklik göstermiyo diye biliyorum.Yani klasik canlı yem vs. olayları var.İsterseniz rehberlere bakın kendinize tüm topladığınız bilgilerden harmanlayıp bi yol çizin.Zaten devasa bi değişiklik yapamazsınız.T
Tamam bakacağım sağol.
Az önce yapay zekaya sordum Camponotus Barbaricus'a benziyor dedi. Baktım gerçekten çok benziyor siz ne dersiniz?